właśnie pod nogi na dywaniki ma świecić, na kolana to lampka z sufitu przecież świeci...
Printable View
Tyle logo alfy romeo w naszych autach. Nie rozumiem czemu jedno więcej na asfalcie wzbudza tyle kontrowersji? Fajny gadżet i tyle..,.,..
Kwestia gustu.
Mi sie podoba. Nie widze w tym wiochy, ale jednak nie zamontowalbym tego, dlatego, ze to troche zbedny bajer. Koszt maly wiec moze zamontuje przed sprzedaza i podniose cene auta o 5000 :cool:
A po co się tak rzucasz. Umiesz czytać ze zrozumieniem? Pprzeczytałeś co napisałem?
Proszę...
Dla mnie to sobie tam montuj co sobie chcesz. Mi to lotto. Ale jak wrzucasz pytanie na forum i dodatkowo zakładasz nowy wątek to musisz się liczyć z wszystkimi opiniami, a nie tylko, że będą Cię wszyscy po dupce klepać, że ładne i w ogóle.
A mi sie podoba. Muszę sie zastanowić jak to w 156 zamontować... Brakuje mi oświetlenia w drzwiach, szczegolnie ze w 147 jest i naprawdę fajna jest to sprawa.
Marcin na wies jak znalazl:P
a tak na powaznie, kto co lubi, musialbym na zywo zobaczyc..
Nooo ja umiem ale Ty najwyraźniej masz z tym problem. Napisałeś , że można sobie zamontować podświetlenie LED i po kłopocie a to są właśnie diody LED wysokiej mocy co Ci wytknąłem i teraz odwarcasz kota ogonem, że ktoś się rzuca itp. Wcale nie liczyłem na to , że wszyscy będą robić echy , achy na to podświetlenie wręcz przeciwnie , nie jestem na forum od wczoraj. Dużo jest negatywnych opini w tym temacie i co do każdego mam wąty ? Pomimo tego dziękuję Tobie za opinię, bez urazy i pozdrawiam
Żadnego kota nie odwracam. Nie lubię kotów, więc się nawet sierściuchów nie dotykam ;)
Napisałem, że to nie jest rozwiązanie dla słabo świecącego fabrycznego światła. I nie jest, bo można żałożyć sobie LED. I nie musi on mieć loga AR. Sam LED. LED, który będzie świecił jaśniej. Bez LOGO. Sam LED. Bez LOGO.
Teraz chyba już ogarniesz.
Szerokości...