Ty to sie Katka mozesz na geburstag isc najwyzy
Na urodziny to jo sie chodza
:p
Printable View
Ty to sie Katka mozesz na geburstag isc najwyzy
Na urodziny to jo sie chodza
:p
to jedziemy na tego grilla jutro czy nie? ;d
@R0bs0n- ty zgrywusie...
Ja nic o żadnym "zezwoleniu" nie słyszałem . Każdy jedzie tam gdzie ma ochotę jechać i spotyka się z ludźmi z którymi chce.
Póki co nic mi nie wiadomo żeby jakaś większa impreza (tak jak to było planowane) się szykowała.
Ale o co chodzi ? :P O ginesa ? Wyraziłem swoją opinię . Coś w niej jest dziwnego ? O grill ? Gdyby doszedł do skutku to warto byłoby pojechać bo dawno na Śląsku nie byłem i fajnie byłoby spotkać i poznać ludzi. Dzisiaj nad ranem wróciłem z Warszawy ze spota i jakoś odległość nie była problemem. No chyba że znowu ktoś chce się doszukiwać jakichś powodów osobistych. Przykro mi , to nie u mnie. Jak sobie dobrze przypominam to do Bochni czy Gliwic zawsze zapraszałem wszystkich , bez żadnych wyjątków. Natomiast moje zdanie na temat całego tego zamieszania z podziałami ,separatyzmem itp niejednokrotnie wypowiadałem. To wszystko było i jest zupełnie bez sensu i niepotrzebne. Najgorzej jest jak się osobiste urazy przenosi na forum publiczne. A efekt potem jest taki jak widać. Bez wskazywania kogokolwiek palcem i obwiniania. Prawda zawsze leży po środku.
Lizany nie dupc bo spota organizować miał ponoć EBOL a Ebol akurat jest neutral madafaka . Pogoda narazie jest fajna ale może się wieczorem zmienić . I chłopaki dajcie już luzu ... Ja czekam już na grilla na kopcu a potem się okaże ,że na wjezdzie bydom stać dwa karki i nicki sprawdzać celem weryfikacji kto jest godny a kto głodny ale nie godny :D .
Dodano po 3 minutes:
PS. Ktoś mi ebnoł rysa na masce w Katowicach na parkingu Silesii . To musioł być ftoś z AH:P ....a może nii , może to był ktoś z GŚ za to ,że godom z tymi z AH ... Bez wrózki Macieja się nii obydzie . Kto kupowoł miotły bądz jakie inne profile alu co mi jebnyły w maska - przyznać się ,bydzie mniejszy wpierdool :P
Dodano po 7 minutes:
No i to mnie trochę boli - ale niestety nawet i na tym forum niektórzy nie potrafią zrozumieć ,że Alfaholicy to społeczność ogólnopolska a cała reszta czy to Alfisti Południe/Północ czy ARGŚ i inne zakątki Polski to zawsze będą podgrupy regionalne . Jadąc nad morze jak spotkam ziomali na ramkach AH -wiem ,że to familia z północy a jak będzie miał ramki ze swojego klubu "Alfisti Władysławowo i inne wioski" to raczej nima uja ,że skojarzę . Więc Panowie opanujmy emocje . Było dobrze i będzie dobrze .
Nazar to się dowiedz co i jak i wtedy pisz, a nie mi tu będziesz pisał, abym nie "dupcył" ;)