-
w swojej alfie przerabiałem rózne warianty i obecnie jest tak...
mam suba SOLING 123CP konstrukcja zamknięta,30 cm głosnik.gra naprawdę super wziąwszy pod uwagę stosunek jakość/cena.
mam duże wymagania co do sprzętu CA i powiem że nie jedna droższa konstrukcja przy nim wysiada.;)
napędzany jest wzmacniaczem MAGNAT TRAXX600+kondensator 1,5 F.:D
w tylnej półce nie ma zadnych głośników a podłokietnik jest ciągle zamknięty.skrzynka stoi głosnikiem do tyłu auta w prawym rogu za tylnym siedzeniem.:P
bas czuć dobrze w kabinie,jest czysty i kontrolowany.:dance3:
P.S.to moje takie małe OT do tematu.:hello:
-
popróbuje kolega po montażu różnych opcji i na pewno znajdzie taką która mu będzie odpowiadać :)
-
Obserwator737 - co sądziszi takim radyjku - czy cos z niego wycisnę : JVC DV5101
jakis czas temu w kappie miałem JVC sh909r i powiem tak - drugi raz takiego brzmienia nie słyszałem :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/04/72.jpg
wczesniejsze radyjko JVC AVX33 plus wzmacniacz Phonocar PH545 poszły pewnej nocy do Polskę i raczej chyba juz nie odzyskam tego sprzetu - tak wiec kupiłem dv5101 plus monitor 7cali - dla bejbisia na bajki w drodzę :) teraz podpiąłem to radio bez wzmacniacza do głosników i w sumie daje radę - brakuje jedynie basu :( skrzynia Phonocar thunder stoi w garażu :(
co sądzisz o sprzecie Phonocar i o w/w radyjku - głosniki mam blaupunkt seri gtx chyba - drzwi wytłumione matami app.