Moje Ringi są podłączone poprzez zwykły automat do świateł dziennych .
Printable View
Moje Ringi są podłączone poprzez zwykły automat do świateł dziennych .
Gdzie kupiłeś i za ile te zewnętrzne , moim zdaniem na pojedyńczej lampie też dobrze wygląda
Projekt Halo "Masowo pytacie o cenę, dlatego już teraz ją podajemy. Przewidujemy dwie opcje sprzedaży. Opcja pierwsza to przeróbka Twoich lamp, dostarczonych do nas, cena to 1500zł + koszt wysyłki. Druga opcja to komplet gotowych lamp*, cena to 2200zł + koszt wysyłki.
*cena dotyczy zamienników."
z montażem, nie podali ceny za KITa ale pewnie ~1000. Chyba sam coś ruszę...
Nie wspomnę że same ringi na alibabie można za 80 zł kupić. Owszem bez modułu ale zamawiając układ u elektryka wyjdzie taniej. Chyba faktycznie może warto zrobić konkurencję
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Kurde tak patrzę na te wasze ringi i też bym sobie z chęcią takie założył, moduł Ojciec elektryk by mi zrobił. No ale obawiam się że w mojej miasto-wiosce dowodzik by poleciał przy pierwszym spotkaniu z policją.
BTW. Ktoś z osób posiadających ringi miał kontrolę? Niebiescy się coś czepiali?
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
Witajcie. Ja swoje kupiłem coś jak dobrze pamiętam w cenie 600-700zł za komplet wraz z modułem sterowania. Sama przeróbka dziecinnie prosta. Ringi mam już prawie drugi rok i nic się z nimi nie dzieje. Kupiłem te ringi w sklepie Jafra. Pan dobrze zna temat i wie jakie rozmiary ringów trzeba do lamp do 159. Tu jest link http://jafra.com.pl/ Pozdrawiam.
Mam dzienne w halogenach od nich, nie powiem złego słowa. Czy możesz nagrać jakiś filmik jak to wygląda? Kierunkowskazy jak masz rozwiązane?
- - - Updated - - -
Pucek, ja mogę być testerem ;)
A tak serio, to wątpię, żeby się jakoś czepiali, 159 jest na tyle nowocześnie wyglądającym autem, że mogą pomysleć, że to seria.
A ich policyjne 159 to po prostu bieda edyszyn :o
Ja do swoich dokleiłem homologacje drl :]