Dobrze ja się będę pisał na wszystko co zaproponujecie, ale najprawdopodobniej następny zlot busso odbędzie sie na Solinie, wiec tak dla informacji :D
Printable View
Dobrze ja się będę pisał na wszystko co zaproponujecie, ale najprawdopodobniej następny zlot busso odbędzie sie na Solinie, wiec tak dla informacji :D
Panowie zebrać chętnych ilu i ankieta tak żeby wszystkim pasowało . Ja jestem z Jarosławia wiec proponował bym r
W adawa.
Czy ktoś jest chętny na przyjazd 9 lub 10 października do Woli Zarczyckiej na zlot ogólnopodkarpacki ?
Jeśli będzie wolne w pracy to jak najbardziej. Jeśli będzie to zorganizowane w profesjonalny sposób to myślę że wielu chętnych się znajdzie.
Ja 10-go na 100% tylko jeszcze nie jestem pewien od której godziny (zależy czy mi wypadnie pracująca sobota).
Wola Żarczycka czy też Zarczycka sam dokładnie nie wiem, a dokładniej agroturystyka AZALIA obok rezerwatu Azalii Pontyjskiej w Kołaczni. Termin do wyboru: piątek 09.10 w godzinach popołudniowych lub sobota 10.10 od rana.
Koszt za 1 osobę - około 40 zł w tym: kiełbasa i karkówka porcje naprawdę duże, oczywiście pieczywo, ketchup i musztarda, dodatkowo miejscowy ogórek kiszony oraz pieczone ziemniaki z białym serkiem, naturalnie kawa i herbata plus jakieś napoje na start.
Jeżeli ktoś ma ochotę na coś innego niestety musi się zaopatrzyć we własnym zakresie.
Duży ogrodzony teren, możliwość urządzenia zabawy tanecznej czy też innej :), sprzęt nagłaśniający na miejscu potrzebny tylko chętny z laptopem i muzyką.
Jeżeli będzie słoneczna pogoda cała impreza może odbywać się na świeżym powietrzu, w przypadku niepogody do dyspozycji sala na około 100 osób, do dyspozycji stół bilardowy, jeżeli ktoś oprócz integracji ma ochotę powędkować (niestety dodatkowa opłata w wysokości 5 zł za wędkę) również istnieje taka możliwość.
Czasu mamy prawie miesiąc więc zawsze można coś dodatkowo wymyślić.
Piwo dostępne na miejscu...nocleg również, koszt 50 zł za pokój 5-cio osoby, do dyspozycji jest 4 takie pokoje, w budynku węzeł sanitarny typu prysznice i toalety.
W razie pytań proszę o wiadomości prywatne.
Istnieje również możliwość wystawienia faktury np. za przygotowanie miejsca do przeprowadzenia szkolenia tudzież innej integracji.
Chcialbym Słowiku ale nie dam rady :(
mi Fiatem nie wypada ;) :D