Widzę, że Oberchlesie ładnie mota, skoro na 01.05 planujecie grilla... A będzie miejsce pod kopcem dla takiego wyrzutka, co najpierw podjedzie z rodziną na bicie rekordu a potem poleci pod kopiec? :)
Pozdrowionka
Printable View
Widzę, że Oberchlesie ładnie mota, skoro na 01.05 planujecie grilla... A będzie miejsce pod kopcem dla takiego wyrzutka, co najpierw podjedzie z rodziną na bicie rekordu a potem poleci pod kopiec? :)
Pozdrowionka
ja tam nie rozróżniam na "tych" i "tamtych", jak masz ochotę to wbijaj, miejsca jest dużo.
pzd.
jednemu nie pasuje 1 , inny 2 idzie do roboty , kolejny 3 jedzie do rodziny
to moze 4 ?
ale kurde tez nie bo ktos 4 ma wizyte u lekarza
nigdy zadna data wszystkim nie spasuje i tyle
i sranie o nienawisci itp tutaj zbedne bo nikt od dawna tu nic takiego nie pisal wiec po co zaczynac
już się pogubiłem... na grylla trza uzbrojonym przyjechać czy jak ? i co z tymi ramkami ? mam odkręcić zanim przyjedziemy ?
nie w temacie jestem (może i dobrze) ale na "święty" pagórek piekarski się wybieramy i mam nadzieję, że miło spędzimy popołudnie
stoliczek, pare siedzeń, jakąś piłkę, kijki i jakiegoś klocka na fojerę tradycyjnie zabieram ( w razie W i zadaszenie mogę zabrać )... może jakiś miniturniej w DARTA jak jest gdzie tarczę powiesić ?
Super. Gdzieś na pewno da się powiesić tarczę. Marcin, moja była żona też oczywiście będzie? [emoji4]
Marcin, Może podjadę co Ciebie Doblaczem i pomoę się zabrać???
Z drzewkien mie ma problemu, troszkę poszalałem z piłą na ogródku...
pzd.
Jak zwykle doborowe towarzystwo się zbiera:) my też się pojawimy .
Moim zwyczajem przywiozę blachę ciasta aby było nam słodko :D.
jak bydzie czas to może mi kobita co upitrasi.
pzd.
pzd.
konczymy???
komu cos nie pasi niech sie piere kaczora
i chuj
a reszta ??
a reszta niech tyz. sie piere
end
1.05 grill i koniec
Dodano po 7 minutes:
dzordz - jak mozesz to zglos di moda i niexh wywali wszelkie zbedne posty z tematu zeby syfu nie bylo i moze bedzie grzecznie
bo niektorzy widac lubia jak cos sie dzieje i nie uszanuja tego ze organiztor jest w tym przypadku poza calymi jajami