Ciekawe by to było jakby uczestnicy musieli jeszcze płacić za udział. To że nie dostali maila od sponsorów nie oznacza, że nie zaczną ich dostawać. Rozumiem, że dla Was dane osobowe to takie byle co?
Printable View
Ciekawe by to było jakby uczestnicy musieli jeszcze płacić za udział. To że nie dostali maila od sponsorów nie oznacza, że nie zaczną ich dostawać. Rozumiem, że dla Was dane osobowe to takie byle co?
Czyli Ci sponsorzy płacą za te konta mailowe?
Dane osobowe do bicia rekordu to jedno dane do robienia pieniążków to drugie. Nie mieszajmy tych spraw.
Co to są dane osobowe "do robienia pieniążków" ? [emoji14] O ile w ogóle można nazwać nieweryfikowalne w żaden sposób imię , nazwisko i adres email danymi osobowymi. Sponsorzy płacą za umieszczenie ich logo na plakatach i innych oficjalnych rzeczach dotyczących rekordu jak również za możliwość promowania swoich firm podczas całej imprezy. Nic mi nie wiadomo o przekazywaniu komukolwiek jakichkolwiek danych uczestników imprezy poza ogólnymi informacjami przekazanymi policji, pogotowiu , straży pożarnej , urzędowi miejskiemu w Gliwicach , zarządowi dróg w Gliwicach i gospodarzowi obiektu na terenie którego odbędzie się impreza czyli Europie Centralnej.
R0bs0n no i teoria o ankiecie upadła. Czyli wszyscy co nie zapisali się online nie będą uczestniczyć w rekordzie. Super! Zaoszczędzę czas i pieniądze.
bocian zostałeś wydymany haha
Nadymione z komórki.
Jakbyś uważnie czytał wcześniejsze posty to zrozumiałbyś tak jak bocian o co chodzi. Kto chciał zrozumieć różnicę między tym co można oficjalnie napisać a tym co można nieoficjalnie przekazać ten zrozumiał. Koniec tematu jak dla mnie.
PS. Bociana nikt nie wydymał. To chyba była jego samodzielna decyzja czy i kiedy się zarejestrować , zresztą jak każdej innej osoby. Organizatorom nic do tego.
Faktycznie nieoficjalnie ludzi wprowadza się w błąd.
Nadymione z komórki.
Kolega życzyłby sobie żeby organizator każdej imprezy dostosowywał się do wymagań Kolegi ? Kolega tak na poważnie to pisze ? [emoji14] Może jeszcze obowiązujące w Polsce prawo zmienimy pod wymagania każdego obywatela ;) Przymusu uczestnictwa nie ma a organizator ustala warunki odbycia się jakiejkolwiek imprezy.
Jeśli to ma być próba sprowokowania do czegoś to proszę się bardziej postarać. Jeśli Kolega faktycznie nie zrozumiał o czym pisałem to proszę poszukać kogoś kto lepiej to wytłumaczy.
Drago zorganizowanie takiej imprezy kosztuje sporo kasy - reklamy , ulotki , media ( tv i radio ) , gadżety , drony ,srony i inne pierdoły , same zatwierdzenie rekordu prze Guinnessa myślisz jest za darmo , zorganizowanie objazdów dla komunikacji miejskiej , zaangażowanie służb typu policja , pogotowie itd??? Dałeś na to ze swojej kieszeni?? .
Co do zapisów na Guinnessa myślę ,że i tak z zapisanych 1500 osób zrobi się 700 aut bo wpisywały się tam pary ,które przyjadą jednym autem , niektórzy nie przyjadą bo coś tam . Więc myślę ,że zależnie od sytuacji pewne ustępstwa może da się zrobić . Warunki są warunkami . Nie podpisujesz cyrografu , nie żyrujesz rat . Jak mi powiesz ,że na maila nie dostajesz żadnych spamów to naprawdę podziwiam . Się zastanawiam cały czas patrząc na sponsorów imprezy - jakie zagrożenie nam grozi po podaniu własnego maila ?? Ja dostaje od lat zaproszenia z Ganinexu na jazdy próbne ( odkąd założyłem konto na Alfaholikach ) , stary z Telepizzy też dostaje spamy a nie byłem na zlocie fanów :P . Co ja mogę wam powiedzieć ? Jeżeli uważacie ,że wasze życie jest zagrożone i nie macie zamiaru podawać tych danych - jest miejsce dla gości/obserwatorów na CE ( a będzie ich sporo ). Uczestnictwo przecież nie jest obowiązkowe . Zapisało się 1500 ludzi z całej Polski i najdziwniejsze ,że nikt z daleka nie miał pretensji/problemów a tylko ludzie co mieszkają rzut beretem . Wasza sprawa , wasz wybór .
Bo w tym wszystkim właśnie o ten beret chodzi. Po prostu niektórym leży on krzywo na głowie :P Wszystko wraca do punktu wyjścia i do powodów, dla których poprzedni temat o rekordzie został zamknięty. ARGŚ jest be i koniec , niezależnie od tego co robi :P Tylko głupi by nie zrozumiał że parę osób szczuje jednych Alfistów na drugich już od roku czasu , i robi to całkiem skutecznie.