mrksz87 takiej nigdzie nie ma. Jest nie do dostania :)
Printable View
mrksz87 takiej nigdzie nie ma. Jest nie do dostania :)
nooo ja tez mam taka :) ale moze poszukaj gdzies na szrocie :P albo w czesciach samochodowych na allegro :)
np na taka chorowałem :D ALFA 145 KLAPA TYŁ (612059720) - motoAllegro
SUPER ALFA 145 (612366406) - motoAllegro taka jest tez fajna jest nieco wieksza niz te co my mamy :) chyba tylko w boxerach tych ostatnich 96 rok (nie wiem koledzy czy dobrze mowie:) ) byly montowane bo moj kumpel wlasnie taka ma i naprawde fajnie wyglada :)
a co do tej klapy wyzej poprostu zapytaj kolesia jak znajdziesz czy mozesz kupic sama lotke :) tamta co ci pokazalem klape nawet w aukcji pisze ze jej nie ma a szkoda :(
Auto Tuning Zone | 145-
a to nie jest to samo co na tej ciemnej?
Pytam wszystkich którzy sprzedają klapy z lotką czy mają do sprzedania tylko ją. niestety, w 100% odpowiedź negatywna.
noo ta jest jakas smieszna do szpica a tamta jest w cala zaokraglona ale szerokosc raczej podobna :)
tak to jest jak przewaznie sprzedaja to szroty albo ludzie ktorzy sie tym zajmuja... jakby jakis prywaciarz na bank by Ci sprzedał ;) a czasami klapa + lotka to tez nie zly pomysl :P nie trzeba sie bawic w wiercenie dziur :D wygodny jestem tak wiem :)
a ja znalazlem :D lookaj ;) https://stuninguj.pl/index.php?s=&ca...lfa&id_m=59028
Kolego z ta lotka to tak jak inni podpowiadaja, wstrzymaj sie i poszukaj takiej jak ma loco czy ja bo to samo jest, niz pozniej bedziesz zalowal, bo te ze stron tuningowych jakos dziwnie odstaja po zamontowaniu, a te ori ladnie wykanczaja klape, efekt nieporownywalny zobacz sam, ta bordowa to moja:)
co racja to racja :D nawet ta co pokazalem to jest "niby" orginal a w rzeczywistości moze sie rożnić cos tam w niej :) tak jak mowia ;) cierpliwości a napewno znajdziesz ;) poszukaj nie tylko na allegro ;) ale i np google, czasami moze ktos wystawił takie cos gdzie indziej na jakims ogłoszeniu
Kolego nie posunal bym sie do zapozyczania z Golfa, to sa fotele od alfy gtv, a wgniecenie jest, bo jakas p,zda na parkingu drzwi nie mogla opanowac