-
Ten film jest prywatny - nie można obejrzeć.
Co do filmiku DiegoGreen, to tam samo odpalanie nie różni się specjalnie od tego, co mam u siebie, może nieco dłużej trwa, zanim zaskoczy, ale tragedii nie ma. Silnik pracuje bardzo podobnie, nieco ciszej, odkąd zacząłem dolewać oleju 2T. Fakt w porównaniu z tą 2.4 (czy z 1.9 JTDm 8V) jest spora róznica, ale może ten typ tak ma :)
-
-
Nom, nagrałem filmik tyle co - dźwięk faktycznie jest przesterowany, jakbym co najmniej czołg odpalał :). W realu nie jest tak źle. Rozrusznik miał coś tam regenerowane w styczniu, samochód pali bez kapryszenia. Tutaj odpalany na zimnym silniku - samochód stał na parkingu od godziny 13:00.
https://www.youtube.com/watch?v=B4CI...ature=youtu.be
A, i wiem, świece do wymiany, dwie są trupami - ale to poczeka do jesieni.
-
Więc to wina mojego rozrusznika a już się martwiłem że coś grubszego :D . Dowiedziałem się ze szczotki da się samemu wymienić zamierzam samemu to zrobić nie wiem czy to dobry pomysł ale jak nie spróbuję to się nie dowiem pochwalę się czy udało mi się czy jednak podałem i zawiozę do speca :D
-
Pisałem ci obszernie że sie nie da..ale twoje zabawki...
-
mam jeszcze jedno pytanie czy rozruszniki o większej mocy KW albo rozrusznik z reduktorem do alfy znajdę ?