Szybkiego powrotu do zdrowia :sadkitty: Przywiązałam sie!
Printable View
No to czarna niedziela... współczucia. Mam nadzieję, że chociaż blisko domu.
Ja nie mogę odpowiadać w imieniu wszystkich... róbta co chceta, ja nie mam zdjęć to skarżyć mnie nie będą :D (pół żartem, pół serio) Jeden ze zlotowiczów poprosił o dział to założyłem. Moje zdjęcia kiedy w ręcach nic nie trzymam możecie wrzucać :P
Lepiej ręce w górę kto chce drugiej edycji rajdu turystycznego i toru wyrazów :P Bo ponoć nie tylko ja jestem chętny...
A ja dopiero doszłam do siebie po całym tygodniu ciężkiej pracy.
Agata jesteś małą wielką kobietą duży szacunek dla ciebie kochana za organizację zlotu. Brak mi klawiszy na klawiaturze aby opisać w słowach jak zajebiście było.
Autex wcale nie był głośny po prostu radio w Julce się zacięło i nie można było go wyłączyć :)
Filip - bardzo się cieszę że mogłam poznać słynnego Filipa mam nadzieję że wbrew zasadzie "robię i znikam" będziecie razem z Agata uczestniczyć w kolejnych zlotach.
Atmosfera na zlocie jak zwykle była na najwyższym poziomie. Bardzo się cieszę, że mogłam być z wami :) a w tym roku na prawdę nie było mi łatwo przybyć.
W końcu zajrzałem na forum, chociaż jak zwykle w pracy, czas na pielęgnowanie pasji zawsze się znajdzie.
Przede wszystkim podziękowania kieruję do organizatorów w szczególności p. Agaty, żony nie zastąpionego pomocnika maszynisty ;) ...ale do tego wrócę później ;)
Oczywiście klimat, który panował na tegorocznym zlocie, jest zasługą wszystkich obecnych osób. Jako grupa miłośników właśnie tej konkretnej marki, można było stworzyć niesamowity klimat i atmosferę, za którym wielu z nas będzie wracać myślami przez co takie wydarzenia nie są zapomniane, tym samym poznani ludzie, z którymi spędziłem zajebiście pozytywne chwile. W szczególności(i nie można tego pominąć) podziękowania dla Merbau1 i Merbau1 Junior, oczywiście ekipa z Łodzi nie zastąpiona, a o jeździe "ciufcią" z Tobą Tuti nie ma co mówić...to trzeba przeżyć ;) Dziękuję wam za serdeczność i cierpliwość(bo pewnie zdarzało mi się być męczącym dla otoczenia), to klimat i atmosfera zasługuje na wyróżnienie. Mam nadzieję że za rok(a może nawet wcześniej), spotkamy się wszyscy w nie umniejszonym składzie. Dziękuję wszystkim i pozdrawiam :)