Kupienie odpowiedniego przełącznika to loteria. Jak znalazłem na Allego odpowiedni wg EPRa to sprzedawca łaskawie wysłał mi inny a mój sprzedał komuś innemu. Szukanie trwa.
Printable View
Kupienie odpowiedniego przełącznika to loteria. Jak znalazłem na Allego odpowiedni wg EPRa to sprzedawca łaskawie wysłał mi inny a mój sprzedał komuś innemu. Szukanie trwa.
A kolego możesz mi podać ten numer do epra albo nr manetki będę wdzięczny bo szukam i jakoś nie mogę tego znaleźć, bo już sie pogubiłem czy trzeba wymieniać te manetki czy nie trzeba, pozdrawiam.
Podawałem stronę wcześniej, jak łatwo sprawdzić numer takiego przełącznika zespolonego. Poczytaj.
Koledzy zakupiłem i podłączyłem czujnik deszczy i zaparowania szyby, zaparowanie działa natomiast czujnik deszczu nie bardzo mianowicie moje manetki to nr 735293308 w eperze jest takich 3 rodzaje ale tylko jeden obsługuje czujnik deszczy, dodam ze mam tempomat + komputer + sterowanie radiem, robiłem proxy i nic, aha a czy w czujniku deszczu powinny świecić się jakieś diody na około bo coś tam widać (w innym samochodzie peugeot się świeciło) ma ktoś jakiś pomysł ??
a do czego podłączyłes ten czujnik deszczu?
Do instalacji pod lusterkiem, którą posiadam.