ok to 15 :)
Printable View
ok to 15 :)
jo tyz zech jest ze Piekor,ugodomy sie z Penny i piknie Wos wszystkich przywitomy wusztym i piwkiem...
wszystkich chetnych zapraszamy...
aaaa wlasnie byda na 100% szkolenie dopiro 09.05 trocha mi sie pokobylylo
pozdrawiam
byłem tam wtedy, niedawno też zleciały się tam hondy - to jest fajne miejsce, nieduży parking (ale z 30 aut raczej wejdzie:D ), zamknięty z 2 stron lasem, obok chyba jest jakaś restauracyjka gdzie można cos wszmać jak by po grillu nadal ktoś umierał :D :D :D jeziorka itp:D na wreda to i na tej plaży przy jeziorze można by grilla zrobić :D :D :D
ja też jestem z Piekar i mieszkam pare bloków obok Pennego więc będę o tej godzinie co On, jako gospodarze musimy przywitać wszystkich gości :D
hej RogerIZ28 nie wiem jak reszta ale ja i Penny jesteśmy raczej za spotkaniem przy kopcu :P
czesc jestesmy tu nowi... bedzie jakas kobietka na tym spotkanku??
Czy moglby ktos dokladnie napisac gdzie bedzie ten spot? Jak na niego trafic? Jesem nowy z chcecia bym wpadl na 1 spot ale nie wiem dokladnie gdzie on bedzie wiec bede wdzieczny za dokladne wyjasnienie miejsca i godziny spotkania. Pozdrowka.
[QUOTE=hobbit_666`;175397]Czy moglby ktos dokladnie napisac gdzie bedzie ten spot? Jak na niego trafic? Jesem nowy z chcecia bym wpadl na 1 spot ale nie wiem dokladnie gdzie on bedzie wiec bede wdzieczny za dokladne wyjasnienie miejsca i godziny spotkania. Pozdrowka.
Myślę że to Ci wystarczy zobacz sobie rzut satelity i będziesz wszystko wiedzieć :)
Racibórz, - Piekary Śląskie, Do Kopca Wyzwolenia - Zumi.pl Lokalizator internetowy
Do zobaczenia na miejscu :)
---------- Post dodany o godzinie 20:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:55 ----------
Racibórz, - Piekary Śląskie, Do Kopca Wyzwolenia - Zumi.pl Lokalizator internetowy
Tutaj jest bliżej :)
bo ja przyjadę sama .... stąd moje pytanie czy będzie jakaś kobietka:)