Dzisiaj wracałem z Książa Małego, pozdrawiam chyba 156.
---------- Post dodany o godzinie 18:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:02 ----------
//EDIT:
Kierowca odmachał :) yey!
Printable View
Dzisiaj wracałem z Książa Małego, pozdrawiam chyba 156.
---------- Post dodany o godzinie 18:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:02 ----------
//EDIT:
Kierowca odmachał :) yey!
czyja 166 na opolu skrzyzowaniu oleskiej z plebiscytowa z motorem policyjnem z przodu ??;)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 146 (rej. Dw.....86)za którym wczoraj jechałem z Wrocka do Poznania, który wskazał mi objazd. Ładnie poginał i miło sie jechało wspołnie szkoda że odbijał na Żmigród chyba ;))
Alfa GT w kolorze Lipari na tablicach SBIXXXXX niestety nie odmachali, okolice Korony w kierunku na Wawe ...
Machajmy i swiecmy to moze cos sie zmieni, strasznie slabo z tym w tym Naszym Wrocku jest jeszcze troszke i sie poddam w ogole ...
pozdrawiam
makabre13.pozdro,mijalismy sie,.holdek za toba jechalem wczoraj od Borowskiej do Kolataja we Wrocku,mrugalem dlugimi .,nie bylo reakcji.pozdrawiam.
146 na OB na parkingu płatnym pkp w opolu :P czyja ??:) fajna zielona kolo 13 nie mialem jak wyjsc z auta pstryknac i wrzucic tutaj ;p
Przepraszam jeżeli nie widziałem, jestem świeżym kierowca i często skupiam sie na tym, żeby dobrze jechać. Często łapie sie na tym, ze AR widzę zbyt późno żeby pomachać.
A jeżeli to były godziny wieczorne to moja zona prowadziła, tez dopiero co zdała prawko i jeździmy wieczorami po mieście żeby się oswoiła z nasza lisicą.
Enyłej pozdrawiam.
ps.
Nick pisze sie macabre13
no to mnie teraz zabiles :) jestem winny i przyznaje sie chociaz nie pamietam zebym jechal Borowska w ogole moje numery DOL19049 jesli jestes pewny to chyba do Olawy przyjade specjalne odmrugac !!!!
Ja widzialem srebrna 156 i odmachalem przez okno reka ... skoro piszesz ze nie bylo reakcji to chyba nie do Ciebie?
Jesli przy skrecie w Kosciuszki to do mnie.
Bombastycznie !!! pozdrowionko widze ze zaliczone, niestety tak jest ze tyl mojego samochodu mowiac delikatnie nieco ogranicza widocznosc i jak ktos dosc blisko jedzie zero widocznosci jesli chodzi o swiatla.
Ale tak pamietam kierowce ktory sie nawet usmiechnal :)
pozdrawiam raz jeszcze
Co do tematu:
dzisiaj:
1)Dlugoleka wyprzedzanie czerwonej AR156 sedan na DWRXXX mruganie i nic :(
2)Wrocek Braniborska mijanie z czarna AR166 mruganie i nic :(