U mnie na zgaszonym jest bezproblemowo, ocieranie/skrzypienie występuje od czasu do czasu na pracującym
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Printable View
U mnie na zgaszonym jest bezproblemowo, ocieranie/skrzypienie występuje od czasu do czasu na pracującym
I właśnie to dlaczego na zgaszonym jest idealnie i nic nie ociera?
U mnie żadnego skrzypienia nie ma nic a nic, pedał jako tako nie zmienia według mnie twardości i oporu tylko czasem czuc ten taki jak by skok.
Eh czyli mowiśz że wchodzi jak już w grę wymiana dolnej a do niej potrzebne jest ściąganie skrzyni. koszt za robocizne ok 3 stówy pewnie :)
I również tak jak mówi Macko 4001 mnieto jakoś też nie przeszkadza i wogule, tylko raczej chyba złości i czasem drazni :D ale tutaj pytanie czy jeżdzenie z tym może spowodować jakąs większą usterkę ?
Szkodnik mowi ze posypać się nie powinno kwestia tylko tego odczucia
z czasem grozi bólem nogi w długim korku:))to nie zarty:)
Nie to u mnie tak nie jest napewno:-) na Starym sprzegle może trochę podchodzili do tego miana ale teraz te ocieranie po prostu jest lekko odczuwalne nie sądzę że przy takim stanie jest w stanie zmęczyć noge:-)
U mnie to samo, na styranym starym sprzegle owszem mnie bolala noga juz czasem to co dopiero moją Panią jak jeździła :D tutaj tak wlasnie jak mowimy lekko odczuwalne ale minimalnie to otarcie i czasem ten skok sie trafi, ciezko nie chodzi :) :) noga się nie męczy :)
Nie wiem od czego to zalezy naprawde, dziś sporo jazdy trasa, ciachniete ponad 100 km i ani razu tego objawu :)
U mnie ostatnio ten objaw był jakieś ponad 1000km temu...
Również nie mam pojęcia od czego to zależne