Specjalnie dla Ciebie - z dzisiejszej prezentacji liftingu Julki:
Załącznik 192221
Printable View
Specjalnie dla Ciebie - z dzisiejszej prezentacji liftingu Julki:
Załącznik 192221
Jest nadzieja na upgrade Uconnecta i nowe mapy :) poniewaz nowa Julka z 2016 bedzie miala juz Uconnect LIVE
https://www.youtube.com/watch?v=FcB1uivkgjs
UConnect Live mi się podoba, nawet bardzo, ale... znając entuzjazm FCA do uaktualnień (nawet ECU, a co dopiero bajerów)... to ja szanse na uaktualnienie UConnect 5" do UConnect Live 5" oceniam na... 1%?
Jasne - chciałbym, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że FCA byłoby tak miłe.
Już dobrze będzie jak się okaże, że można je ze sobą zamienić. Poczekać rok-dwa i kupić z rozbitka MY16. Mega drogie to być nie może, bo nowa ori nawigacja chodzi ok. 5k. Więc używany UConnect Live bez nawigacji musi być tańszy.
Koledzy, jest sens ładować kasę i zostać na lodzie z uaktualnieniami?
Jest chyba ten sam wygląd, może tylko soft do podmiany do LIVE. Dzisiaj widziałem chiński panel do innej marki. Zrobiony na Androidzie, mapy Google info o korkach, janosik działa, a i ustawieniami auta da się ruszać. Ciekawe kiedy do Giulietty (2014) pokaże się coś takiego.
OMG będzie można się zalogować do fejsbuczka, <3
Nie no spoko, dla mnie niezła ciekawostka w sumie, i tyle.
Do Giulietta nie ma!
Oczywiście UConnect jest oryginalny ale niezbyt fikcjonalny, że tak powiem. Może lepiej będzie w nowym wydaniu, co jest oczywiste jak i to że 2 lata do tyłu za nawigacjami z hipermarketu. Nie wierzycie kupcie najnowszą wersję :cool:. Wersje dedykowane tak mają dużą kasa za monopol w aucie.