Możesz zapodać linkiem ;) a jakiej jakości jest ten znaczek z alli? Jest on wytłaczany jak oryginał? I jest to emblemat do podmianki ze starym emblematem czy tylko nakładka na stary znaczek?
Printable View
http://pl.aliexpress.com/item/45mm-c...k=in_edm_other
Oderwałem cale stare znaczki i nakleilem ten, z tym ze zamiast oryginalnej tasmy dołożyłem kilka plasterków 3M żeby sie lepiej trzymalo. Znaczek jest maszynowo wytłoczony, wszystkie sprzedawane na allegro to kupione na alliexpres :D
Cześć, ten sam problem. Warto kupować oryginał za 70 zł czy spokojnie za 15staka z Allegro fejka brać?
Róznica jest taka:
Orginał
Załącznik 260048
Podróba
Załącznik 260047
Ten drugi wzór występuje po prostu w najnowszych alfach , jest to odświeżone logo. Powyższe zdjęcie w żaden sposób nie daje nam poznać że znaczek jest fejkowy, wygląda bardzo dobrze. Masz rację, to są po prostu dwa różne znaczki, równie dobrze ten pierwszy może być fejkiem :)
147 miała znaczek taki jak pierwsze moje zdjęcie (kupiony w serwisie). Nowe logo wystepuje od premiery Giuli i wyglada tak:
Załącznik 260054 i różni sie od tego z alliexpres przynajmniej dwoma rzeczami: inna czcionka napisu ALFA ROMEO i jakieś dziwne ptaszki nad wężem ma a orginał ma trzy kropki nad kręską. Na pierwszy rzut oka widać że to chińska podróba.