Jak tak czytałem te komentarze to pomyślałem, ze ci właściciele tych VW sa jacyś ograniczeni. Mają chyba jakąś niską samoocenę. Bo gdyby im alfy tak mocno nie przeszkadzały, to by tyle wrogości nie przelewali w komentarze.
Printable View
Oni są po prostu zazdrośni, że jeździmy ładnymi samochodami :)
to se teraz poczytajcie komenty ar na vw
....
gupi jes gupi
i tyle
nie wejde na ich forum bo nie ma sensu czytać tych głupot. Jedyne co by można im podrzucić to ten link. To jak kij w mrowisko :D
http://m.onet.pl/moto/testy-uzywane,28lcn2
zieloo007, musimy im kiedyś zakłócić jeden z ich sobotnich "spotów" pod Billą w Raciborzu... wystarczy tylko koło nich przejechać :D
Gratki rekordu... aż się boję pomyśleć co będzie za pół roku, jak na drugim spocie 32 auta :)
Na zameczek w Raciborzu wpuszcza się tylko piękne włoszki :) - pozdrawiam wszystkich kierowników.
Załącznik 193679
Panie za pół roku to bydymy bić rekord Guinnessa :D . Nie no fajna ekipa . Zajebiście zorganizowane spoty z zarezerwowanymi lokalami dla uczestników . Wszystko idzie w dobrą stronę . No i fajnie ,że spoty są robione na zasadzie " w ten weekend jedziemy odwiedzić kolegów z .... " -nikt nie jest pokrzywdzony , w każdy rejon "południa" zawitamy .
Mam luźne pytanie, jak się ma ta grupa Południe do ARGŚ? Zaznaczam, nie chcę wszczynać dużej dyskusji tylko dowiedzieć się czy kluby wzajemnie się tolerują? :)