-
To co jest cały czas to temperatura oleju w misce z zegarów, ale pojawia się taki dłuższy sygnał potem to jest temperatura płynu chodzącego z auta- i dopiero to oznacza że jest źle
Tak patrzę na te wyniki teraz z kompa i nie jest tak źle, ale trzeba było ostatni raz wyjechać i by było lepiej.
Te moje opony trzymały tylko na pierwszym mierzonym, potem chyba gorzej, ale też widać gdzie za kimś siedziałem
To chodziło o coś innego z tym wyprzedzaniem przed zakrętem- za wyprzedzanie w zakręcie 1000 złotych za każdy raz, a mi można było podciagnąć dwa takie wyprzedzania, raz wlażłem dla CC pod pachę, ale już praktycznie na zakręcie i drugi raz w szczycie zakrętu właśnie te Subaru wyprzedzałem. Z tym że nie dostałem kary, być może dla tego że za jegomościem długo jechałem i innej opcji nie było
Swoja drogą koszta podróży na Poznań to co najmniej 1600 złotych w moim wypadku razem z zużyciem części, tak więc często się tam jeździć nie będę- i na 4 września przeszła mi ochota chyba
-
I to nie licząc kar, stłuczek, poważniejszych awarii odpukać te 1600. Kiedyś czytałem że kary to 500zł, widać podnieśli. Ja przynajmniej nie mam dylematów i tam nie zagoszczę - wydech i odległość. Tak że jestem skazany na tanie, niehomologowane tory jedynie ;)
Co do 4go się Ci nie dziwię, tym bardziej że znów upał chyba.
-
Zwiększyli do 1000, bo niektórzy przy płaceniu od razu opłacali wyprzedzania, teraz jest kultura powiedzmy- chociaż raz jak widziałem to Dziewulski Atomem w zakręt się ładował, a poza nim jeszcze dwóch, ale akurat nikt tego nie widział chyba
Co do drogi to 496 kilometrów w jedną stronę- z domu na pełnym baku tankowanie przed torem 44 litry, po torze 45 i teraz w domu 60 bo się w drodze powrotnej śpieszyliśmy- czyli same paliwo 750 złotych. Raz dwa razy do roku można się wybrać, ale to wszystko.
I powiem że jednak te tory bez homologacji nie są złe, jakimś cudem na Jastrząb nadal chce się jeździć, mimo że nie jest to prawdziwy tor, organizacja nieco gorsza w stosunki do Poznania, tor sam w sobie krótszy, ale to wszystkie minusy
-
Nie widzę Atoma na liście wyników ? ciekawe jak w porównaniu z pełnymi wozami. Taki Atom to fajna sprawa , albo coś podobnego. Tylko jego wszędzie wpuszczają, a jak nakaz zamkniecia dachu i szyb w tym będzie dotyczył zwykłego zjadacza chleba?
A przy okazji właśnie czytałem na racingforum , że ten przegość M. Marczyk ( co to wszystko "udaje mu się szczęśliwie wygrać" :) w co nie wsiądzie i czym nie pojedzie) zrobił dzień po Was czas 1:49 - _seryjnym_ Mercedesem AMG A45 (!) . Seryjnym i to na nalewkach :)
No, ja to chyba nawet jakbym wydech miał cichy to raczej bym się nie pchał . No mooooże raz, jak już męczyłbym się z nudów jastrzębiami i innymi niehomologowanymi. A to nie grozi prędko :)
-
Dzień po nas znajomy wygrał klasę CITY mrką z czasem 2:10 ;)
Następny wjazd ma za free.
-
Dobry czas miał :P
Najbardziej pizdowaty mój wyjazd
https://youtu.be/VQ3HtgkzyFY