-
Odtwarzanie mp3 w GT
[MENTION=29542]Messer[/MENTION] softu do 1DIN nie widziałem (może są jakieś upgrade :/ )Wiec pewnie w tym kierunku nic nie zrobisz. Spróbuj go ręcznie przeczyścić dokładnie. Choć to wygląda na winę nośnika (bo tłoczone działają) dziwne. Ale taki urok mają nasze alfy ;)
Powodzenia i daj znać jakby coś zadziałało
Wydrapne iPhonem na lakierze
-
U mnie było podobnie( a chyba jest dalej) - oryginały czyta bez zrzutu, a wypalane na kompie losowo. Zazwyczaj pierwsze kilka piosenek czyta a później dupa. Kombinowałem jak koń pod górę i w końcu kupiłem zmieniarkę opisywanej powyżej firmy.
-
Przy piwku kumpel (ale trzeba wziąć poprawkę, że przy okazji wioskowy filozof) powiedział, że słyszał o przypadkach, że radio samo się potrafi 'zakodować'. Ma to choć trochę sensu?
-
Kup dobrą kartę sd i yatour da radę. Pendrive raczej odpada bo nie wszystkie są obsługiwane. Miałem podobny problem :)
-
[MENTION=29542]Messer[/MENTION] niestety twój wioskowy filozof ma racje. Mi po kilku tygodniach radio 2din magneto marelli sie zakodowało. Niestety master code do niego tylko chyba w aso bo nie ma nigdzie generatora
Wydrapne iPhonem na lakierze
-
Pany, a co jak nie mam przycisku SRC? Nie da się wywołać pracy zmieniarki. Radio wyciągałem, jest niebieskie gniazdko.
-
To jak przełączasz miedzy radiem a CD?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Mam jeden przycisk CD a drugi FM, radio fabryczne
-
Odtwarzanie mp3 w GT
Radio przelozone masz chyba z 147 [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
1 załącznik(i)
Jak podłączyć takie radio w gt ?