OK. O to mi chodziło. czyli mamy fabrycznie nowa kpl głowicę. Co jak i dlaczego jest nieistotna.
Printable View
OK. O to mi chodziło. czyli mamy fabrycznie nowa kpl głowicę. Co jak i dlaczego jest nieistotna.
Po czym taki wniosek. Po tym wpisie ostatnim kolegi? Ja właśnie go nie zrozumiałem i nie wiem właśnie jak jest. Czy jest fabrycznie nowa czy nie.
- - - Updated - - -
A zapomniałem napisać co się dowiedziałem z Cinsoftu. Są na urlopie i nikt nie odbiera. Dostałem jedynie sms zwrotny że nie działają do 20.10 i jedyna droga kontaktu to wiadomość email więc napisałem, ale deszcze nic mi nie odpisali. A biorąc pod uwagę że są na urlopie to szybkuej odpowiedzi się nie powinienem spodziewać, jeżeli w ogóle jakaś dostanę.
ja tez przeczytalem i na 100% nie powiem co jasio79 dokladnie nam przekazal. niespawane? to na czym polegala regeneracja skoro nie nowe, a uzywki wiadomo glownie pekaja? co dokladnie z gwarancja, totalny brak?przy nowej mniej bym sie obawial, ale przy regeneracji to jyz ważniejsze jakas forme ochrony gwarancja czy rekojmia miec.
Powtarzam to są części sprzedawane przez producenta z gwarancją jak na nowe. Myk z ceną polega ponoć na przepisach o ekologii, ileś % części zamiennych musi być regenerowane przynajmniej na papierze.
Co do głowicy to akurat zdjęcie głowicy którą kupił ode mnie razem z kpl gratów na remont silnika(uszczelki, rozrząd, rura do turbo) kolega z forum lesnik201. Możecie jego zapytać czy głowica była nowa i w jakim stanie.
Dlaczego twierdzicie ,że nie można tego zregenerować?
Temat zamienił się w dyskusję o głowicach.
Ja mam pytanie o wersje 200 i 210KM.
Czy w Q4 przedliftowym jest 200 czy 210KM ?
Podobno w Q4 od początku było 210KM?
210 w Q4 od początku produkcji.