Kwestia gustu, kiedyś miałem jechać po dwukolorowa 66 i już miałem w planie pomalować lub wymienić deskę na czarną, ładniej wygląda wdg mnie czerń.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Zdrapałem, czyściłem i malowałem.
Kolor czarny dlatego, że jest dla mnie łatwiejszy do utrzymania czystości. Natomiast drugi powód dostępne kolory były 2 czarny i szary. Wolałem wybrać czarny niż mieć inny odcień popielatego.
Możesz cyknac całe wnętrze jak wygląda po zmianie koloru?
W pierwszym poście widać szary welur. Szary welur szary dywanik i szary dół kokpit... Czyli skórka na drzwiach też szara ... Mówcie co chcecie ale wyszedł ulep. Tym bardziej że jest odcień tej szarości rozpracowany. Wystarczyło zapytać lub poszukać. RAL 7037.
Jak koledze to Noe przeszkadza i zrobił to świadomie to przed kupnem 166 musiał jeździć czymś strasznie brzydkim i się przyzwyczaił, albo odzwyczail od tego ze auto może być zaprojektowane z jakimś stylem:D
wysłane z WC
Będzie wioską trącać :) choć może jakiś totalny laik nie zwróci na to uwagi (są tacy ignorancji).
Możecie mi powiedzieć co to jest na zdjęciu
Załącznik 215669 oraz czy wiecie do czego służyła ta dioda w miejscu tego przewodu Załącznik 215670
Kratki to czujnik temperatury w kabinie, a dioda od alarmu
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
A jak sprawdzić czy działa ten czujnik od temperatury
Z tego co pamietam to gdyby nie działał, nie działała by klima i ogrzewanie. No chyba, że się mylę to niech ktoś mnie poprawi