Dokładnie ustalę to z początkiem roku. Ale spodziewam się ceny podobnej do zeszłorocznej.
Printable View
Dokładnie ustalę to z początkiem roku. Ale spodziewam się ceny podobnej do zeszłorocznej.
Jak dobrze wynorałem to mam 480km w jedną, lubię takie trasy. Teraz czekam na dokładną sumę, żebym sobie to jakoś rozplanował i co z urlopem.
Wiesz.... ja mam dalej :sarcastic:
A ja mam cho...ny problem z zadeklarowaniem się, bo mam potężną reorganizację i zmiany w robocie. Cały plan urlopowy został anulowany i przyszły rok mamy mieć na zasadzie "last minute" bez żadnego planowania. Kur.. ręce nam opadły :(
Tak to juz bywa z praca niestety. Mam nadzieje ze uda Ci się zdobyć wolne i będą miejsca
Poproszę i mnie wpisać: owczar+żona+pociecha lat 6
A co mi tam.
Krzemol - póki co solo ;)
Wiem że świeżak ale dzięki rozwodowi (bez współczuć tylko :p jesli to gratulować ;) ) w końcu mogę się wybrać na zlot :) Jeśli chodzi o ilość osób to jest jedna wielka niewiadoma, ja sam bede na stoPro, ale na dzień dzisiejszy nie wiem jak z partnerka i nie wiem co z dzieciakami (młody ma szkole do tego exStara może robic problemy, jak to na exStara przystało) wstępnie:
enzoR + ??? (+ew. Szymon lat 9 i Nina lat 4)