raczej przebieg pewny ,kupiłem od prawdziwego Niemca,w środku też się zgadza stan
Printable View
To raczej dużo wymieniłeś i dużo włożyłeś przy tym przebiegu. Ale - grunt, że nowe - klient na to gdzieś już jest :)
Mi środek to Albańczyk proponował jaki chcę, nawet w cenie przekładki był nocleg - najważniejsze, żebym wybrał samochód, a o resztę on się zatroszczy = chcesz czerwoną skórę - ok; chcesz przebieg konkretny ok - istna magia ;)
dużo bo pierwsza naprawa była w Niemczech jak pompa wody się zatarła i poszło 1500 euro,takie ceny tutaj za naprawy.A auto nie jest wstawione,bo nie muszę sprzedawać,chyba,ze komuś kto będzie dbał i doceni mój wkład i pracę jaką włozyłem w auto.Auto tylko dla kogoś z forum mogę oddać,a nie dla jakiegoś kolesia co je zajedzie.Załącznik 215928
Rok?
Aaa już widzę 2007
2007 styłu hak westfallia doczepiany wart 500 euro
Załącznik 215934
(Popracuj nad dowcipem)
A kolego z ciekawości ile cenisz swoją 159, nie wiem jaka masz wersje wyposażenia i co w srodku, ale widzez ze kupilem bardzo podobna z 2008 roku, równiez z niemiec z kilkoma gratisami jak pisalem powyzej i nawet hak taki sam mam, nie wiedzialem ze on 500 europejskiego papiera kosztuje...
:D
jak ktoś da dobrą cenę,ale mniej niż 7500 euro nie sprzedam.https://www.youtube.com/watch?v=HWLqeBq_oFM&t=2s