Napiszę to samo co na AlfaClubie czyli również bardzo dziękuje i gratuluje organizatorom czyli Arturowi i Pawłowi bo to nie łatwy chleb wszytko zorganizować i dopilnować, pamiętali o wszystkich szczegółach, załatwili gadżety i nagrody, ufundowali puchar i z własnej kieszeni wpłacili zadatki, pomyśleli o wszystkim czyli o identyfikatorach dla uczestników i Gtv'ek, poza tym fajnie że była telewizją TVP i mogłem wystąpić przez kamerą i powiedzieć parę słów o pasji do Gtv :D, jeszcze raz Wam gratuluje bo dla mnie nie było się do czego przyczepić :)
Teraz do uczestników ;), naprawdę się cieszę że poznałem ludzi którzy również mają fioła na punkcie Gtv'ki, w końcu wiem że nie jestem sam ;)
Świetne uczucie zobaczyć tyle pięknych aut w jednym miejscu.
Fred cieszę się że Cię poznałem, mamy bardzo podobne podejście do naszych pięknych :)
Rudix jak coś mogę Ci mój puchar pożyczać ;) a tak serio spoko z Ciebie koleś i dzięki że mi przypomniałeś o dziadku he he :lol: dobrze że opanowałem nerwy bo bardzo mnie wkurzył i mogło być różnie :evil: :lol:
Co do samego zlotu to nic bym nie zmienił, wszystko co zaplanowane się odbyło, atmosfera była świetna, dużo śmiechu i fajnie że mogłem obejrzeć tyle Gtv'ek w jednym miejscu, co do narzekania na pierdoły to wiadomo że każdemu się nie dogodzi i zawsze się znajdzie ktoś kto narzeka ale na tym zlocie nie było na co moim zdaniem bo najważniejsi byli uczestnicy, ognisko fajnie zintegrowało grupę choć od początku z wieloma osobami znalazłem wspólny język w końcu posiadacze Gtv to nie tacy zwykli ludzie :) próba sprawnościowa przyniosła dużo emocji choć najostrzejszej jazdy Piotrka nie widziałem ;), ogólnie mam świetnie wspomnienia i to był najlepszy zlot na jakim byłem, czułem się świetnie w Waszym towarzystwie, nie cukruje ale spot samych Gtv to był strzał w 10 i cieszę się że wpadliśmy wspólnie na taki pomysł, na pewno będą kolejne edycje i taki zlot stanie się tradycją.
Dzięki jeszcze raz Wszystkim, również za to że dostałem puchar czyli uznaliście moją Gtv'kę za najładniejszą, teraz jeszcze bardziej wiem że warto tak o nią dbać :)
PS. zdjęcia wrzucę w wolnej chwili :)