Oj dobra, z tymi 150 zł to jesteś poza konkurencją xD
Printable View
Oj dobra, z tymi 150 zł to jesteś poza konkurencją xD
Wczoraj ruszyłem z wymianą siedzeń i tylnej kanapy , poszło z lekkimi problemami ale się udało :D Mianowicie w tylnej kanapie a dokładniej w oparciu w jednym ze stelażów nie umiałem odkręcić śruby, próbowałem rozwiertywania ale doszedłem do wniosku że śruba jest tytanowa bo za żadne skarby nie dało jej się rozwiercać... więc pozostała mi kątówka :cool: później poszło z górki...
A co do boczków , doszedłem do wniosku że moje plastiki są w lepszym stanie dlatego zostają , a co do skóry , nie jest tak kolorowo jak mogłoby się wydawać ;) skóra w boczkach trzyma się na takich choćby (nitach) trzeba cholernie uważać żeby nie uszkodzić struktury skóry a żeby ją zamontować w starych boczkach będzie trzeba użyć kleju :D
Kolejne fotki niebawem .Załącznik 225075Załącznik 225076
A więc to za te zice dałeś tyle kasy[emoji6] gdybyś stanął z drugiej strony auta (tyłem do słońca) zdjęcia byłyby efektowniejsze
Zdjęcia robione na szybko , zice jak zice , jestem zadowolony, co prawda czeka mnie dokładne czyszczenie ale myślę że stan jest adekwatny do ceny , na pewno w tym kolorze... co jak co ale po jasnej skórze bieg czasu będzie zawsze widoczny dwa razy mocniej ;)
Wiadomo, im jaśniejsza tapicerka tym trudniejsza do utrzymania, ale ważne że efekt pożądany