zestaw eibach/bilstein -30mm, nie zakladalem dystansow, felgi sa 8x18, ET 35, tak siedza po prostu
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Printable View
zestaw eibach/bilstein -30mm, nie zakladalem dystansow, felgi sa 8x18, ET 35, tak siedza po prostu
Zmiana komfortu na Eibachach jest nieodczuwalna, ponieważ są to sprężyny progresywne.
Jeszcze jedno zdjęcie z wczoraj na 19", 17mm dystans przód i tyl + wspomnianym Eibachu, by Jakub_Piechota:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/04/168.jpg
Na samych eibachach moze tak, natomiast po sparowaniu ich z amorkami bilsteina czuc ze zawieszenie jest bardziej zwarte, odczuwalnie mocniej tlumione jest dobicie i odbicie, imo lepiej wybiera nierownosci i pewniej sie dzieki temu jezdzi po nierownosciach, mniej buja ;)
Brock B24 mega fajnie wyglądają
Załącznik 226268
turbinka vs turbina
Pytanie lekko skręcające w bok, mam fele na zimę o niezbyt modnym wyglądzie i są nieco zmęczone krawężnikami. Dam je do regeneracji i malowania. Do białego autka dać grafit czy czarne malowanie?
Czy ktoś z was jeździ może na takich felgach i podzieli się zdjęciem swojej Julki?Załącznik 226692
Mam możliwość zakupu 17 calówek w dobrej cenie od AR159 ale nie wiem czy będą dobrze wyglądać.