To już było wiadomo jakiś czas temu, pytanie, czy ciągle tylko z 8" NAVI która jest po nic wtedy potrzebna...
Printable View
Jak najbardziej jest potrzebna (jeśli będą nowe mapy i traffic), bo po androidzie bedzie szedł jedynie gowniany Google maps. Z drugiej strony faktycznie jeśli ktoś kupuje android auto to już raczej pod nawigację.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wydaje mi się, że będzie jak w cenniku Stelvio. Ekran 8.8 można zamówić bez nawigacji co w połączeniu z Android Auto ma sens.
I pozwala cieszyć się znakomitą nawigacją google albo waze ;)
Bo nie ma, napisałem, że wydaje mi się że tak będzie ;)
Makaronek, Google maps ma swoje wady, na pewno nie jest najlepsza, ale pisanie, że jest gówniana to spora przesada. Sporo ludzi używa i z zadowoleniem będzie nadal uzywać. Mnie nigdy nie zawiodła i nadal będę z niej korzystał.
I tak, używałem też tom-toma, jest fajny. Ale nie na tyle fajny, żebym chciał dodatkowe urządzenie do szyby czy tam deski rozdzielczej doczepiać.
Koledzy, może dziwaczne to co napiszę ale we Włoszech pokazuje korki, w Niemczech też. To może coś jest nie tak w Polsce. TMC w Polsce nie działa, tak jak długo nie działał system 112. Może tu upatrywać problemu.