-
Ja mam giulię super z wnętrzem veloce,
- Skrzypienia skóry nie doświadczyłem,
- Drgania siedzenia pasażera doświadczyłem raz, zaraz na początku eksploatacji.
Chyba nie było to związane z nierównościami.
Od tego momentu *nie zaobserwowałem* tego zjawiska. Prawdopodobnie cośtam się ułożyło albo siedzenie było inaczej ustawione, albo coś nie zaskoczyło na początku, bo wtedy może nikt jeszcze nigdy na tym siedzeniu nie jechał.
-
Ale chciałbym mieć tylko takie problemy jak wy. U mnie w 147 skrzypi wszystko, a i tak mnie jazda cieszy ! :)
-
U mnie własnie zaczał skrzypieć fotel kierowcy (sparco z carbonem)
a ponieważ nie ma zadnych części zamienntych to serwis twierdzi że będą chcieli wymienić prawdopodobnie cały fotel
tyle że nie jest to raczej skrzypienie skóry o coś tylko metalu wewnątz tak jakby mechanizmu przechyłu fotela....
-
U mnie 15000 km, jak na razie cicho
-
Giulia Super, skrzypi fotel kierowcy, jeden był juz wymieniony na gwarancji bo strzelało oparcie. Dodatkowo niestety ale dalej trzesie się / wibruje oparcie pasażera jeśli w samochodzie jest wyłacznie kierowca. Aktualny przebieg ~70k km
-
U mnie skrzypiał fotel kierowcy, mam pełną skórę wersja Lux z elektryką. Na gwarancji wymieniono stelaż i obecnie jest cisza. Skrzypią podobno nity stelaża pod fotelem. Innych defektów z fotelami nie miałem.
-
U mnie 23tys nalotu, fotele sportowe w rudej skórze - nic nie skrzypi.
-
skrzypią ... zupełnie jak mi w krzyzu...włączam glośniej audio iiiii nie słyszę wiecej i tego i innego łomotu z deski ...bo nie wiem co z tym robic.. skrzypi jak styropian...jak dotąd myslalem ze to moja wina bo przytyłem :-)