Wydarzenie utworzone do soboty na stronie będzie odpalony formularz do zapisów www.italiantrackday.pl
https://www.facebook.com/events/436594946759408/
Printable View
Wydarzenie utworzone do soboty na stronie będzie odpalony formularz do zapisów www.italiantrackday.pl
https://www.facebook.com/events/436594946759408/
Wystartowały zapisy :D !!!
Strona działa !!!
Zapraszam do rejestracji.
www.italiantrackday.pl
Zarejestrowałem się. Kiedy będzie bliższe info czy jeździmy czy ćwiczymy z sjsem poszczególne partie?
Ja jestem wielbicielem opcji od 9- 9.30 do wieczora jeździć, bez żadnych ćwiczeń- linia sama się zrobi z czasem :P
Ustalam wszystko powoli ale idzie mi to bardzo pomału. Przepraszam was za tempo ale życiowo nie wyrabiam ze wszystkim. Wstępnie jestem nastawiony na całodzienne upalanie :) ewentualnie szkolenie stricte sportowe bez wody poślizgów i innych hamowań. Ale to muszę mieć chociaż te 2/3 listy zobaczę po nickach kto przyjeżdża i zobaczy czy to stali bywalcy czy jednak Świeżaki. Niestety realia są takie że stawiam swój komfort finansowy na czele :D przed wszystko a potem spełniam prośby uczestników i jeśli któraś forma zaważy na ilości uczestników to taką wybiorę.
Na ten moment upalamy ;) wszystko za chwil parę się okaże. A co sądzicie o stronie wszystko w miarę przejrzyście ??
No to jak upalamy, to dobrze :P Na stronie bardzo fajnie że filmik się odpala, jest to estetyczne i przyciąga wzrok, trochę zakładek nie działa, ale rozumiem, że to do uzupełnienia jeszcze :) Ogólnie na plus
Strona działa ladnie takze na starym telefonie, przejrzysta, fajna ! Jedynie czy ta zaliczka wystarczy Ci jak będzie jak kiedys pisałeś, ze pozapisywali sie a później wycofali uczestnicy i sam doplacales.
Co do sjs to organizują też trackdaye typowe takze, najbliższy 17 luty, choc ilości jazdy tak srednio raczej. Cos miedzy typowym Ew TD a czasowkami typu classicauto czy superos..
Pierwszy ITD był taki pechowy finansowo, ale ostatni się już obronił - nie było niestety koszulek wliczonych w cenę imprezy :) w tym roku ostro zabrałem się za szukanie pomocników (sponsorów) zobaczymy co z tego będzie.
Może znacie kogoś :) kogo interesują dobre ilości wyświetleń w mediach społecznościowych i reklama w nich ?? :) Z chęcią nawiąże nowe kontakty :D nawet jakbym miał przez wszystkie swoje kanały reklamować prezerwatywy .
Ja bym chętnie pojeździł od rana na czas. Dwa-trzy zapoznawcze i ogień z przerwą na posiłek. Chyba w tym roku dalej ze 156... :(
a gdzie te wplaty robic ?
bo w mailu nie ma danych ;)
w