No tak musi być. Ewentualnie przeróbka, race uruchamia się po wciśnięciu d n a jednoczesnie.
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
Printable View
może się jeszcze okaże, że do zawieszenia adaptacyjnego też tylko guzik potrzebny?
Dla samochodów do roku 2018 jest moduł do wpięcia w OBD od Squarda tuning.
Kosztuje 349 €.
https://www.squadra-tuning.nl/chiptu...-off-dongle-2/
Poczytaj
W weekend był u nas Włoch - przełącznik + programowanie ok250 eur i masz race modę
Ale serwis może usunąć... I pozostanie przełącznik
To by było zbyt piękne [emoji14] nie no raczej muszą być inne amortyzatory:P w sumie ciekawe czy taki retrofit miałby sens :D w sumie może okazać się że wiązki sa.. kozak mówił że np wiązki do radaru z tyłu od martwego pola są tylko nie ma radarów no i trzebaby wymienić lusterka..
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Przełącznik akurat robi spora część ceny.. akurat myślę że Lio by wygrał za free soft gdyby nawet coś serwis nadpisal ;) problem taki że trzebaby do Turynu jechać ;) albo liczyć że będzie a Polsce i podjechac.. nie mniej myślę że to najbardziej eleganckie rozwiązanie:)
Alfa Romeo to nie Tesla że ktoś bez Twojej wiedzy Ci oprogramowanie wymieni.. pozatym to tylko w jakimś szczególnym wypadku się może stać że opcja zniknie.. więc hmm równie dobrze twoje cudo na obd może się spalić i na jedno wyjdzie ;)
Tak jak mówisz każdy ma to co lubi ;)