Nie ma sprawy :D
Printable View
Milosz to sie niezdziw jak Ci braknie gasnicy w potrzebie.
Smiejecie sie z druciarstwa a twoja naprawa "polecana" przez kolegow z forum.
Wysłane z mojego GT-I9000
A próbował ktoś może wymienić ten termistor ? ja u siebie mam tak że przerywa mi grzanie czasami, czasami nagrzewa się bardzo mocno ale zanim coś rozdłubie mam nadzieje że ktoś da znać czy udało mu się wszystko przywrócić do pierwotnego stanu ;)
Termistor jest na 2 wsuwki także wymiana prosta , tylko należy kupić najlepiej o takich samych parametrach. Sprawdzić można wg symbolu oryginalnego.
Koledzy czy ktoś potrafi polecić jakiś zakład w Wwa który naprawił by mi to grzanie oraz dołożył gąbki? Niestety ale w najbliższym czasie kompletny brak wolnego uświadamia mnie iż sam nie dam rady tego zrobić. Może orientujecie sie ile to może kosztować za 1 fotel?
Panowie, udalo sie Wam sciagnac tapicerke z oparcia? Poradzilem juz sobie z siedziskiem, jednak uszkodzona jest mata w oparciu :( Rozlaczylem plastykowe listwy na dole oparcia, zaczepy w srodku, wymontowalem poduszke boczna i probuje podciagnac tapicerke do gory. Niestety skora nie chce wspolpracowac. Wyglada na to, ze otwor u dolu obicia jest za maly, zeby wyciagnac je gora :(
Meczylem sie i meczylem, az w koncu sie wkur..., uzylem troche sily i po prostu wywinalem skore oparcia w gore (jak nogawke :P). Moze komus sie kiedys przyda.
Witam.
Czy ktoś wie gdzie można zakupić ten termistor / termostat ? Google nie wyrzuca żadnego wyniku po przepisania danych z obudowy.
Temat do ogarnięcia w jakimś sklepie elektronicznym ?
Wydaję mi się, że u mnie to jest powodem. Wszystkie połączenia wyglądają ok. Przy podgrzaniu elementu suszarką wyłącza obwód po paru sekundach grzania na kilka minut.