Nie wiem po co to kombinowanie z szukaniem używek których nie da się kupić...
Firma Świątek zregenerowała dla mnie masę tych wałków w normalnych ludzkich pieniądzach.
Printable View
Nie wiem po co to kombinowanie z szukaniem używek których nie da się kupić...
Firma Świątek zregenerowała dla mnie masę tych wałków w normalnych ludzkich pieniądzach.
Jak by ktoś z was bradzo chciał to mam w domu kilka (2 tylne i 3 przednie chyba) wałków takich do regeneracji :D I napewno nie będę chciał za nie 600PLN :D
Więc tak dostałem wałki ze szrotu w cenie 100 zł za sztukę wałki okazały się lepszy od moich jestem zmuszony wsadzić na tą chwile takie ponieważ nie mogę przeznaczyć kolejnej kwoty na wałki. Teraz będę męczyć się z jedyną płytka regulacyjna, bo te które miałem na szczęście spasowały się idealnie oprócz tej jednej. Jak ktoś ma podkładki na sprzedaż zapraszam PW.
Pozdrawiam.
Qba, a daj namiary...jakoś wujek gogle przy tym zgłupiał..;)
Pozdrawiam Ciebie i Alfaholików z Częstochowy :).
Jakoś bardzo miło wspominam ogólnopolski zlot u Was. Cyba 2009 lub 2010 rok :)
Jakby ktoś kiedyś bał się o kimś publicznie źle napisać. To zobaczcie sobie profil motodetektyw :) Goście jadą od imienia i nazwiska bez zająknięcia się.
https://www.facebook.com/motodetektyw/
Ponadto, wszelkie opinie o sklepach itd, też są negatywne i pozytywne w różnym tonie. Tym bardziej, jeżeli gość Cię oszukał, Twoją obroną jest przynajmniej zniesławić jego imię i finalnie to ON przejmuje pałeczkę i zaczyna dyrygować Tobą to musisz popracować nad swoją asertywnością :)
Mattman, dzięki. Jeśli coś w Rawie jest filia dobrej firmy. U nas robią głowice. Chłopaki naprawdę robią to dobrze. O cenach nie mówię bo rzecz jasna dobrze znaczy drożej. ;). Wały korbowe w głównej siedzibie w Starej Iwicznej, może wałki rozrządu też robią, nawet nie pytałem. Robili mi głowicę po zerwaniu paska - 2 TS, jestem jak najbardziej zadowolony. Polecam.
Pozdrawiam: Czarek.