Kolega chyba rozbił GT to faktycznie radzę uważać :D
Printable View
Seat Leon Cupra
No tu sam nie wiem. Jechałem za nim i tak od 50 zauważyłem, że depnął więc też depnąłem. No i powoli się oddalał. Chyba bym go nie dogonił. To była pewnie wersja 310KM. Nie cisnąłem więcej bo 2 wskoczyła na początek a w terenie zabudowanym to jednak sporo no i zaczęły się zakręty :D
Niby koni więcej i NM ale do setki gorzej na papierze o 0.7s. Dlatego pewnie od 50 wzwyż lepiej ciągnie. Albo był dłubnięty (tak się tłumaczę:D). Jak depnął to olej poczułem nawet prze klimę :P
No nic do następnego :)
Nie, żebym ci źle życzył, ale dla innych lepiej jak pierdykniesz w drzewo, niż jak robisz wyścigi za co drugim samochodem i się chwalisz, że ponad 200km/h w zabudowanym jeździsz. A jak widać po innych tematach, umiejętnościami nie grzeszysz przesadnie.
A powiedz mi kto zarył przodem? :D Oceniasz umiejętności jazdy po wpisach na forum. Nie ośmieszaj się więcej. Uważaj lepiej co masz przed maską :D
Nie masz tu nic do powiedzenia to nie zasmiecaj. Opony już dotarłeś? Może dlatego się nie ścigasz :D
Dobrze, że na mieście można spotkać normalnych ludzi co lubią przycisnąć w odpowiednich miejscach. Bardzo ich szanuję i zawsze gratuluję na następnych światłach.
Na ch... ci te 280KM kiedy ostatnio byłeś na torze?
Lepiej nic nie mówić, niż lansować się tak jak Ty - patrzcie, cisnę dwie stówki w zabudowanym, taki jestem kozak. Wrzuć jeszcze filmik na jutuba, będą lajki.
Kto zarył przodem? Nie ja.
Porównuję dwa samochody (po to założyłem ten temat) i opisuję tło sytuacji aby było wiadomo w jakim przedziale prędkości było przyspieszanie.
Nie masz żadnych doświadczeń na tym polu to się nie wpi... Znowu ma wejść moderacja i wywalić połowę twoich moralizatorskich wypowiedzi? Na co to komu? Co chcesz osiągnąć?
- - - Updated - - -
ok sory zasugerowałem się tym filmikiem
https://www.youtube.com/watch?v=VCeTlTKCCOk
Faktycznie oficjalnie na stronie jest 4.9s To by wiele wyjaśniało :D
Odpowiednie miejsca, to tory, gdzie trzeba czasem skręcać, i "przeciwnik" wie ze się ściga, a nie jakies żałosne światła i ulice. Imprez i torów jest już sporo, w różnych częściach kraju.
Dobra ch... zamykam temat Nie ma co z wami dyskutować. Jeździjcie sobie jak chcecie. Wolę porozmawiać z normalnymi ludźmi z normalnym podejściem do motoryzacji. Powtórzę jeszcze raz. Uprzedzali mnie sprzedawcy i mechanicy, że po co się tu loguję i że spotkam tu ... (nie napisze co powiedzieli) Mieli rację.
I tak tracę czas na jakieś gównoprzepychanki ludźmi pokroju [MENTION=64069]anAlfaBeta[/MENTION].