chcesz dolozyc? jak jej nie masz to najczesciej masz wzmacniacz i nie da sie dolozyc. a jak nie to iez to w aso kosztowac moze obstawiam okolice 150zl
Printable View
chcesz dolozyc? jak jej nie masz to najczesciej masz wzmacniacz i nie da sie dolozyc. a jak nie to iez to w aso kosztowac moze obstawiam okolice 150zl
Mam wzmacniacz i dało się tak więc można. Różnica polega na tym iż "pojemnik" jest od Stelvio a nie Giuli. Różnica jest w mocowaniu, "pojemnik" nie może mieć otworu w dnie i jak widać na zdjęciach lekko wchodzi pod wykładzinę bagażnika.
drobne szpargały poupychałem we wnęce na aku (typu rękawiczki robcocze) a inne drobiazgi pod podłogą. czy ten schowek coś szczególnego wnosi? jak korzystam z bagażnika to na wakacje albo na zakupy- wtedy 1dm3 pojemności nie robi różnicy. kto co lubi, plastik to jak szpargały się wrzuci tylko będą się tłukły o ścianki, szczególnie jak ktoś jeździ dynamicznie (ja)
nie mam jej bo ktoś mi ją wyjął przy naprawie auta pozniej nie zwrocilem uwagi i mam dziure do karoserii a firma ktora mi robila wgniotki mowi ze nie bylo tego plastiku i teraz szukaj mądrego
Mam audio, poziom średni i nie mam kieszonki, co by potwierdzało tezę, że w tym miejscu jest jakaś elektronika pod wykładziną.
Gaśnica spokojnie mieści się w środkowej wnęce pod wykładziną i jeszcze apteczkę można tam wcisnąć, bezpieczniki i inne drobiazgi.
Chyba, że jest tam zestaw naprawczy kół, wtedy wiadomo, że nie da się wcisnąć.
Do dealera i kup. sprawdziłem w ePerze z 2017r z ciekawości i wtedy którakolwiek opcja audio wykluczała pojemnik (który kosztował 17EUR + 4EUR zaślepka i grosze nakrętka), nie wiem, może w 2019r jakieś inne pojemniki stosują albo przenieśli wzmacniacz czy jakieś mocowanie? dla Twojego VIN dealer Ci dobierze co trzeba
Dobrze piszesz, dokładnie na spodzie wnęki jest wzmacniacz i kieszonka (ładnie nazwane) od Giuli nie wejdzie. Mi przez pomyłkę zamówili kieszonkę od Stelvio. Kieszonka od Stelvio nie miała zaślepki i nakrętki i ma trochę inny kształt dzięki czemu można ją zainstalować nad wzmacniaczem. Zmiany w konstrukcji wielu elementów powoduje że nie zawsze proste jest zastosowanie elementów starszych roczników w modelach nowszych. Nie wiem jak jest teraz ale w mojej wycięcie (usunięcie pojemnika) w styropianie leżącym na podłodze bagażnika powiększyło przestrzeń tam gdzie jest skrzynka bezpieczników o 1/3 pojemności. Na marginesie (jak już pisałeś-@epsonix) można wykorzystać zasłoniętą przestrzeń w nadkolu powyżej akumulatora i jest tam dość dobry dostęp. Z drugiej strony nie ma swobodnego dostępu tak więc przestrzeń jest niewykorzystana.