-
może pomoge opisując swoje przeżycia. mi po odebraniu auta od mechanika, wisiało na podnośniku kilka dni, auto strasznie zgrzytało przy skręcie i ciężko się kręciło kierą, potem przy skręcaniu do końca i puszczeniu kiery w trakcie jazdy powinna samoczynnie wrócić do pozycji wyprostowanej a mi tego nie robiła musiałem sam odkręcać kierownica do wyprostowania, i wszystko skończyło się na regeneracji maglownicy, tak więc jak masz moje objawy to maglownica jeśli ich nie masz to przynajmniej to możesz skreślić i szukać dalej
-
Przy chrobotającym łożysku amora, powinno być również widoczne takie przeskakiwanie. Sprężyna to powinna pokazać.
-
Takie rzeczy mistrzu tylko przy macpersonach których w 156 brak.
-
No to pierwsza wtopa za mną :D Sorka w takim razie za śmiecenie, nie znam Alf ........ jeszcze :)
-
Problem rozwiązany panowie!!!
Wymieniłem łożysko i koło już nie "lata". Natomiast po wymianie objawy były dalej, posprawdzalem i wyczulem luz na drazku kierowniczym. Zamówiłem 2, ale z braku czasu nie miałem jak wymienić, więc oddałem samochód do mechanika.
Drążków nie wymienił bo luz był naprawdę bardzo bardzo mały.
Okazało się że brakowało 2 srob pod samochodem. Jednej od skrzyni, a drugiej chyba od poduszki...
Po dokreceniu objawy ustaly.