Napisał
epsonix
wiem, i to też była jedna z rzeczy na które liczyłem po updacie/wymianie radia. spodziewałem się też jednak że może to nie zagadać - ktoś na którymś forum (nie pamietam którym) w zeszłym roku, miał wymieniane radio na takie z firmwarem 072.xxx.xxx i ustawienie w menu mu sie nie pojawiło. albo jest gdzieś zaszyte w ustawieniach kompów i ASO by musiało to zmienić (na MES jeszcze nie liczę, ciągle jest bardzo skromnie jeśli chodzi o wsparcie Giulii/Stelvio), albo któryś inny moduł musi być np w nowszej wersji (jakieś różnice hardware/firmware). może póki co sobie zrobię jakiś wyłącznik zasilania na silniki fotela, w sumie to autem jeżdżę sam więc nie korzystam z elektryki a jak będzie potrzeba przestawić to klik wyłącznikiem i będzie znów działać? pomyślę nad tym może kiedyś (na wiosnę jak będę mógł wyjąć fotel z auta na spokojnie na zewnątrz a nie cisnąć się w garażu). inna opcja (już raczej po gwarancji, jak ominę już SGW) to np podmiana modułu sterowania siedzeniami na taki z nowszego auta. na pewno jakoś da się to zrobić, jak to się okaże prędzej czy później.