Ładna ta blackline ale potrzebuje zarejestrowane w PL. Auto po zakupie jedzie bezpośrednio na południe Francji
Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka
Printable View
mbos te felgi to Blackline 2
Ale ten blackline jest zarejestrowany w polsce i to chyba jedyne GT które nie widać żeby było wymęczone, poza powracając do auta z niemiec auto swoje kupiłem w niedziele a w poniedziałek było już zarejestrowane. :)
ta pierwsza - jak kurwa mać można nie dokręcić poduszki powietrznej... żenada
Załącznik 249227
druga - pedały są oryginalne, występowały m.in. w Blackline III, QV, gałka biegów - jakieś gówno
- - - Updated - - -
auto pierwsze - od takiego syfiarza nie wziałbym go nawet za free... najpierw dezynfekcja, później doprowadzić toto do ładu a dopiero fotografować i ogłaszać...
Załącznik 249228
auto nr 2 - kiera obszyta (nieładnie, zła struktura skóry), gałka jak zwykle - pomimo tego nadaje się to do obejrzenia
a ta Ci się nie podoba?
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...tml#9052713109
fakt faktem jak na perfekcyjnego szwajcara cena nader atrakcyjna, są tam jakieś błędy w ogłoszeniu typu dołączany automatycznie napęd 4x4, tarcze do wymiany, nie wiem może dłużej stała, nie ma zaznaczone: bezwypadkowa - co jak dla mnie nie dyskwalifikuje auta,a jak dla mnie wygląd i stan wnętrza zachęcający do oględzin, nawet fotel kierowcy w newralgicznym miejscu wygląda bardzo dobrze, jeśli jesteś z oświecimia to przy dobrych wiatrach możemy się zgadać i przejadę się z Tobą na jakieś oglądanie, mam miernik grubości, lapka też uda się ogarnąć, także jak coś to PW :)
Powiem Ci szczerze że kolor mi się mega podoba. Chciałem uciec od czarnych / srebrnych a tutaj taka perełka . Lecz znów do rejestracji auto. Czemu tyle tego na OtoMoto - do rejestracji? Jakby nie mogli do porządku zarejestrować. U mnie w Oświęcimiu to dzień w stracony w urzędzie rejestracyjnym :/
Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka
ha ha no jeśli to u ciebie kluczowa sprawa no to cóż... :) i w dodatku Q2 :P żaden sprzedający nie będzie rejestrował auta na siebie po sprowadzeniu gdy chce go sprzedać choćby z powodów finansowych czy kolejnego właściciela w CV auta :)
daj komuś 100zł i zarejestruje, w większości miast rejestracja z upowaznienia to powszechna usługa