Nie, nie musisz. ale też warto to zrobić jeśli chcesz mieć polskiego lektora w nawigacji.
Printable View
czy w alfie 159 tez zadziała??
Świetna robota. Wszystko działa jak należy. Należy zaktualizować soft do wersji 1.22.4, wgrać pozniej wszystkie modyfikacje i na koncu jezyk polski.Dzieki Wielkie Wam za poswiecony czas na stworzenie tego i opis czynnosci aby bylo dobrze
Mam jeszcze pytanie odnosnie tego czy da sie sluchac muzyki z karty sd. Jezeli tak to jak wgrac na karte gdzie znajduje sie mapa i zeby rownoczesnie mozna zalaczyc mp3 z karty sd. Dzieki
allegro.pl/oferta/adapter-bluetooth-do-radia-samochodowego-bt100-usb-7904371017?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_ca mpaign=_ELKTRK_PLA_Komputery_top&ev_adgr=Urz%C4%85 dzenia+sieciowe&gclid=CjwKCAjw29vsBRAuEiwA9s-0B7-gpNpNi96A-wsZNOUXAp7hE3LD2RmAvOXlHUsh-2ruh-6ULBVvwhoC-GEQAvD_BwE
Coś takiego podejdzie do wersji z USB ?
Witam serdecznie, nie mogę sobie jakoś z tym poradzić, po włożeniu karty wyskakują mi te dwa potwierdzenia po czym nic się dalej nie dzieje, żadnej reakcji.
Wersja 1.22.04 jak na zdjęciach.
Ktoś ma jakiś pomysł?
z tego co widzę to na zdjęciach masz zaznaczone NIE, jeśli to potwierdzasz to nic się nie dzieje....przestaw na tak i potwierdź. Poza tym co ty tam chcesz zmienić, oprogramowanie masz najnowsze.
Zaznaczone jest TAK, podświetlenie na niebiesko informuje o wybranej opcji, poza tym gdybym wybierał NIE, to nie pojawiłby się drugi komunikat.
Nie chce zmienić oprogramowania, tylko tak jak w temacie wgrać Polski język do radia. Pozdrawiam :)