500zl za element. Sporo, ale pracy jest znacznie więcej, niż podczas malowania elementów z blachy. Jeżeli planujesz również wymianę tylnego zderzaka, musisz przewidzieć budżet na modyfikacje układu wydechowego. Ja sam rozważam obniżenie samochodu.
Printable View
Odgrzeję kotleta gdyż czeka mnie podobna zabawa. Jak się sprawują pomalowane elementy? Czy coś się łuszczy?
Na razie w jednej z krakowskich lakierni odprawiono mnie z kwitkiem - boją się podjąć tematu zmatowienia "chropowatych" plastików
i powinienem wg nich zamówić nowe elementy, które już są przygotowane do malowania. Średnio mi się to uśmiecha ze względu na koszty.
kwestia firmy- ale dla mnie w jasnym aucie wygląda to słabo- bryła stelvio robi się ciężka szczególnie z tyłu- ja zamierzam polakierować je w czarny połysk
no wiem, polifty w lakierze są kontrowersyjne. też mi się tak wydawało na początku i długo dojrzewałem do decyzji. ale można budę odchudzić progami z Q, przymiarki w fotoszopie już zrobione
Załącznik 276836 Załącznik 276837 Załącznik 276838 Załącznik 276839
dla mnie listwy na nadkolach jeszcze ujdą ale dolna dokładka zderzaka powoduje jakby stelvio miało ponadwymiarowy odwłok z tłu- robi się kloc- lepiej pomysł o jakiś felgach w antracycie etc
Załącznik 276840
Załącznik 276841
Włosi zrobili ciężkiego chrabąszcza, ale mając progi z Q lub trochę folii w czarnym połysku można to podrasować.
A zatem poniżej ścieżka dążenia do ideału: po lewej stan istniejący, po prawej kompromis między przedliftem a wersją veloce:
Załącznik 276987 -> Załącznik 276988 -> Załącznik 276989 -> Załącznik 276990
Mi się podoba, raczej wiochą nie trąci. Co sądzicie?
[MENTION=82026]Prosper[/MENTION] Obniżałeś zawieszenie w Stelvio?
Zdjęcia, które zamieściłeś nie oddają proporcji samochodu - samochód jest dziwnie wydłużony, zupełnie inaczej wyglądają przedstawione zmiany na naturalnych proporcjach.
Sorry, za ten komentarz - może to wina fotoszopa.
Sam jestem zainteresowany tymi modami, ale podchodzę do nich trochę z dystansem, bo po pomalowaniu wszystkiego samochód robi się trochę bufiasty.