Jacek, też tak mam.
Pewnie różnice między pół FL i pełen FL lub zmęczenie materiału.
Printable View
Jacek, też tak mam.
Pewnie różnice między pół FL i pełen FL lub zmęczenie materiału.
Oba podłokietniki i przed liftem i po lifcie podnosza się o 90 stopni.
Tak jest ma stawać do pionu, coś wam wlazło w mechanizm i blokuje pełny zakres ruchu. Zupełnie bez sensu byłoby podnoszenie do połowy. Tak więc albo rozebrać i wyjąć to co blokuje (ktoś na forum pisał o monecie która się tam zaplątała), albo jak ja w mojej poprzedniej 2004 pełny FL siłowo (ale to może skończyć się różnie, szczerze nie polecam).
kolego zastanowiłbym się nad tym podłokietnikiem. Nie wiem ile masz wzrostu ani jak długie ręce, ale dla mnie pod kątem komfortu podłokietnik ze 156 pozostawia wiele do życzenia... jeśli nie robiłeś tego a masz możliwość obadaj sobie w realu czy aby na pewno gra warta świeczki.
Fotel pasażera do przodu, kierowcy do tyłu lub odwrotnie i wyciągnąć.
Siemka. Ja właśnie jestem na etapie przekładki podłokietnika z dawcy do swojego fotela. Dobra rzecz!!
Załącznik 118170 Załącznik 118171 Załącznik 118172 Załącznik 118173
:P
- - - Updated - - -
Teraz demontaż mojego fotela i będe składał wszystko do kupy, przy okazji poprawiając wnękę poduszki bocznej (naciągnięcie materiału).
Mój dawca miał taką samą tapicerke więc cały fotel przełożyłem :P
Miałem okazję jeździć 156 z takim podłokietnikiem i właściciel wpierał mi, że "tak ma być" :stupid:.
U mnie działał prawidłowo, aż z nudów przed galerią zacząłem się nim bawić i się zablokował. Okazało się, że w zawias wpadł jakiś klucz poprzedniego właściciela. Był tam cały czas, ale widocznie się przesunął i faktycznie podłokietnik podnosił sie ok 45 st. Na szybko wyjąłem go karta płatniczą :P
Szybka prośba bo jutro wyjeżdżam do Włoch i chciałbym to dzisiaj zrobić:
Czy ktoś mógłby rozczepić złącze podłokietnika i zrobić dokładną fotkę z tyłu bo nie wiem jak przyszyć zaczepy :( Mam nową tapicerkę (dałem zrobić) i nie pamiętam jak były przyszyte plastikowe zaczepy ;(