Miło słyszeć że jest więcej maniaków 33 ;)
Myślę że ciężko doprowadzić do stanu 100% seryjnego bo już nawet nie wszystkie części są w sprzedaży :/ a Mieć Trzydziestkę Trójkę rocznik 2009 to było by coś :D
I mimo że 33 bardzo mi sie podoba to uważam że tak samo jak 6 , 75 nie wyróżniają się jakoś specjalnie z tłumu i nikt na nie nie spojrzy tak jak na Montreala czy GTV6 :/
ja też staram się "odnowić: moją 33. Ale... nie do stanu seryjnego... chce wymieszać troche części.. np klamki i konsole śr. chce mieć z pierwszej 33 (klamki już mam :P ) siedzenia Imoli, Kierownice ( z wersji P4) osłonki przeciw słoneczne, gałke biegów i mieszek, oraz boczki chce obszyć skórą z czerwonymi przeszyciami. Z zewnątrz chciałbym zastosować BodyKit Zendera do 33. i Co jeszcze chodzi mi po głowie to zmienienie całego przodu od Sprinta albo którejś z Alf z 4 okrągłymi reflektorami ! :D ale to trudna decyzja o ile wogole będzie to w miare możliwe.... Jeśli chodzi o silnik to albo Uturbione 1,7 8v albo 1,7 16v... ale zobaczymy jak to wyjdzie narazie robie inne techniczne rzeczy - teraz sie borykam z hamulcami tarczowymi na tyle
A jeśli chodzi o kupno 33 to lepiej nie czekaj do 18 jak pojawi sie jakiś ładny egzemplarz na sprzedarz -najwyżej będzie stała pod domem i cieszyła oczy :D:D
(ja szukałem 2 miesiace po czym kupiłem moją i było w niej sporo do zrobienia)
pozdrawiam i powodzenia ;)