-
Az tak bardzi nie zerwie. .wystarczy trochę przypilowac bo jest bardzo maly..a lutiwnica oczywiście można tylko nie jakąś transformatorowa dużą:) ze pół płytki się na grzeje:) a wiec kazdy pomysł jest dobry tylko trzeba uważać. .
-
Witam który rezystor trzeba usunąć żeby połączyć sie z service bo mam elm 327 v1,5a i wyskakuje mi że jest połaczone szeregowo, dadam że z silnikem łączy sié http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7902ccd03.html
-
Ja mam ELM 327 V 1.4 i łączy mi się w serwisem i można zresetować inspekcje serwisową. Musisz pierw sterowniki zainstalować. Nie usuwałem rezystora. Nawet tym kabelkiem można usunąć dźwięk od pasów.
-
A jakie będą najlepsze sterowniki te co dostałem razemvz złączem czy jakieś inne jesli tak to jakie?
-
Trzeba sterowniki w menadzerze urzadenia zgrac. Siedzialem nad tym jakies 30minut zeby dojsc do tego.
-
Robiłem to bo tak było w instrukcji a sterowniki mam silicon labs jak wchodze w funkcje serwice to pojawie sie komunikat że potrzebne połoczenie szeregowe a a nie równoległe skasowałem replacmant oil i zmiejszył sie przebieg do wymiany o 1000 a reszte pewnie trzeba sksować w service gdzie nie moge wejśč.pewnie elm jest zły bo do fiata jest specjalny elm 327. Na forum fiata też piszą o usowaniu rezystora i już nie wiem
-
Ja bym polecił elm327 v2 działa wszystko bez usuwania rezystora podłączając adapter mozna dostać sie tez do ABS. Miałem starego elm327 wylutowalem rezystor i zaczął szwankować. Jeśli komuś działa to super wiem ze mozna to zrobic ale elm327 v2 działa bez regotypu zabiegow
-
http://allegro.pl/micro-elm327-v2-1-...134787461.html
Jesli ten nie styknie to rzuccie prosze linkiem takiego ktory smiga.
witam czy takie cos styknie do skasowania inspekcji olejowej?
wzialem od kumpla jakiegos ob2 ale w ogole mi sie z nim fes nie laczy
z gory dzieki
-
Witam... Kto pomoże przypiłować styk , tak żeby fes działał cały a nie tylko łączenie się z silnikiem........
-
napisz na www.pmfactory.pl do Pawła, żeby Ci sprzedał ELM327 przerobiony pod FES / MES.
podlaczysz się do wszytskiego, łacznie z BODY itp.,