Napisał
Pajak
Do tej pory powstrzymywalem sie z odpisywaniem na Twoje ataki agresji na tym forum, ale teraz juz normalnie nie moge. :)
Po pierwsze dlaczego oceniasz klienta po wyglądzie i po aucie jakim przyjechal? Przyjechalem samochodem swojej dziewczyny, m. in. wlasnie po to zeby móc kupic od Ciebie samochód i wrócic dwoma! Czy naprawde ktos kto nie jest ubrany w skóre i nie przyjechal mercedesem, nie ma prawa miec pieniędzy i ochoty kupic fajne auto i to w dodatku od Ciebie i dać Ci zarobic? :) Dziwne podejscie, szczególnie jak na handlarza, czyli osobe która żyje dzieki swoim klientom!
Dlaczego jak tylko wszedlem na plac Twojego komisu, Ty od razu traktowales mnie sarkastycznie jak smarkacza, który tylko chce przejechac sie Twoim zajebistym samochodem? M. in. dlatego juz po 5 minutach stamtad spłynałem, bo sprawiłeś że czułem sie jak niechciany intruz, który tylko zawraca glowe. :confused:
Tak sie składa, że najciemniej jest pod latarnią i ja mimo że wyglądam na 17latka (mam lat 30 tak na marginesie) i przyjechalem starym Clio, to jestem jednoczesnie milosnikiem motoryzacji i ciekawych nietuzinkowych samochodów. I Alfa GTA ma byc kolejnym ciekawym modelem w moim garazu. A Ty jako znawca tematu (takim się jawisz tu na forum) powinienes wiedziec jak trudno jest znalezc dobry, niezajeżdzony egzemplarz GTA, szczegolnie w Polsce.
Po drugie po wizycie u Ciebie pojechalem obejżeć inny egzemplarz GTA i ten był o wiele bardziej zniszczony w srodku (dlatego tez go nie wzialem), ale jego silnik pracowal duzo równiej i lepiej niż w Twoim!
I wreszcie po trzecie przestań mnie atakować, bo o ile ja wyglądam jak 17latek, o tyle Ty sie jak 17latek zachowujesz... :rolleyes: Przypominam Ci, że ja w tym wątku sie jedynie pytalem kolegów jaka powinna byc prawidlowa praca silnika 3,2 i to oni zwrócili mi uwage, ze powinna byc równa, a nie taka jak w Twoim egzemplarzu! Ta opinia nie wyszla ode mnie!
Mimo wszystko pozdrawiam i zycze udanej sprzedazy czerwonego GTA.