Ja większość nowych kupowałem w Akuki, dzwoniłem też tam w sprawie części których nie było wystawionych, dużo używek typu osłony, plastiki, zwrotnice miał gość w Kołobrzegu, ul. Szarych Szeregów. To wersja bez radaru z przodu? Bo tani nie jest.
Printable View
Ja większość nowych kupowałem w Akuki, dzwoniłem też tam w sprawie części których nie było wystawionych, dużo używek typu osłony, plastiki, zwrotnice miał gość w Kołobrzegu, ul. Szarych Szeregów. To wersja bez radaru z przodu? Bo tani nie jest.
Jak sprawdzić czy jest PDC i spryskiwacze? Auto w tym tygodniu będzie już u mnie więc będę mógł więcej zdziałać.
@techmund nie mam pojęcia czy z radarem
- - - Updated - - -
Jak sprawdzić czy jest PDC i spryskiwacze? Mówisz, że to rzadkość ale występują takie wersje w USA? Auto w tym tygodniu będzie u mnie więc będę mógł więcej zdziałać.
@WLQ rozumiem, że nie ma zderzaka na aucie, żeby sprawdzić czy są czujniki (chodzi o zdjęcie). Spróbuj po Vinie u dealera lub ze stickera, jeśli masz do niego dostęp.
Ta, nie ma zderzaka właśnie będę musiał to jakoś ogarnąć po VINie. Faktycznie akuki mają dobre ceny, wszystko kilka stów taniej od kosztorysu z warsztatu. Chyba zdecyduje się na zakup jednej lampy USA i przeróbkę bo wyjdzie taniej
@WLQ też przymierzam się do zakupu alfy z USA, z jakiego pośrednika korzystałeś i za ile finalnie zostało wylicytowane auto?
Czy ktoś wie czy pas przedni z diesla 2.2 będzie pasować do benzyny 2.0? Coś czytałem, że różnica jest w chłodnicy ale pas powinien pasować. Kolejne pytanie czy potrzebuje spryskiwaczy do świateł 25W? Już zamówiony komplet europejskich, teraz najważniejsze dostać pas przedni w dobrej cenie i obudowę filtra powietrza bo nie ma tego "dekielka" z góry.
Do 25 nie potrzebujesz spryskiwaczy, tylko nowy panel sterowania świateł. Z tego co pamiętam diesel nie podejdzie.
Dzięki za jakże "elektrodową" odpowiedź, najlepiej to zamknąć temat bo już 5 lat temu na pewno gdzieś było na forum na 25 stronie w odpowiedziach masz racje.