Napisał
IRC
To nie pisz wcale.
Ciągle nie rozumiesz, że nie oczekuję od Ciebie żadnej odpowiedzi.
Interesuje mnie jedynie co kieruje ludźmi, którzy są bandą debili głosujących takich ludzi jak Nawrocki i co kieruje ludźmi, którzy bronią ich decyzji.
Nie wiem po co te złote myśli (nie potrzebuję twoich rad) o tym, że Trzaskowski przegrał (to fakt), interesuje mnie dlaczego wybrali gorszą opcję dla kraju w imię swoich fobii (czyli, można powiedzieć, że są tłuczkami).
Śmieszą mnie tutejsze zarzuty, że "moja postawa" (tak w skrócie) ma jakiś wpływ na zachowanie wyborców pis - Wy chyba, nie rozumiecie, że ja mam ich głęboko w dupie i nie zamierzam nikogo przekonywać :) - są dorośli i sami podejmują decyzję.
Natomiast nie widzę żadnego powodu, żeby nie śmiać się z debili głosujących na tego typu gościa - ludziom popierającym człowieka tego typu nawet nie powinno podawać się ręki.
Orban na Węgrzech to człowiek dobrze wykształcony, trampek - właściwe, od urodzenia człowiek amerykańskiego establishmentu - to zupełnie inna liga w porównaniu z typem ociężałego umysłowo osiedlowego osiłka biorącego udział w ustawkach, opierdalajacego staruszka z mieszkań, kumplujący się z pospolitymi bandytami i proputinowskimi naziolami - tak, tak - to człowiek właściwy na ten urząd w Polsce - to ma sens. ;) Poopowiadaj jeszcze dalej dlaczego ludzie w Polsce go wybrali. ;)
Udzielasz odpowiedzi na niezadane pytania.