Mi też było miło wszystkich poznać,
pomysł na spotkania co 2 tyg popieram,
oby nas było następnym razem więcej,
no i przydałaby się lepsza pogoda
Pozdrawiam wszystkich :)
P.S. Może następnym razem grilla ? (jak pogoda dopisze)
Printable View
Mi też było miło wszystkich poznać,
pomysł na spotkania co 2 tyg popieram,
oby nas było następnym razem więcej,
no i przydałaby się lepsza pogoda
Pozdrawiam wszystkich :)
P.S. Może następnym razem grilla ? (jak pogoda dopisze)
było miło fajnie że dołączyli do nas następni użytkownicy tej marki:)
jeżeli chodzi o spotkania co 2 tyg. myślę że to dobry pomysł.
No ja i moja Cytryna na zlocie to podstawa :) może juz niedługo zajade jakąs bellą :)
co do cyklicznych spotkan to całkiem dobry pomysł... :)
tylko zastanawiałem sie czy nie zrobic własnie jakiegos grilla czy tez ognicha gdzies na Głębokim albo jak jakis czas temu na Chociwelskiej :)
ps. oby było nas tylko więcej :)
Pozdro
Ale i tak dobrze ze jest zainteresowanie takimi zlotami :)
Przywracacie mi wiare w ludzi :PP
do szczec kawalek:D postaram nastepnym razem odwiedziac zlocik:) ciaglosc kontaktu.. hehe
Mi troche nie wyszlo..
W sumie chcialem wpasc, ale pol dnia wycinalem uszczelke pod gaznik i dlubalem sie z mieszanka... i niestety z mieszanki nici wyszly. Ciagle za bogato, biale kleby dymu i czarna smola pod wydechem..
Jutro chyba z rana pojade na warsztat, zobacze co za ile i jak nie bedzie drogo to zostawie auto.. a tzreba zmienic uszczelke pod pokrywa zaworow, 2 gumy w zawieszeniu i ten gaznik nieszczesny..
Szkoda, bo bym was pogromil na miescie moja Sciera 1.6LPG :D
Mam nadzieje, ze ogarne temat dosc predko i na nastepnym spocie zaprezentuje staruszka :D
Grill czemu nie, można jakoś w weekend, czy ten czy następny, ale powiedzmy o 14 czy coś takiego, żeby już tak zimno i ciemno sie szybko nie zrobiło :) Pozdrawiam
Jestem za następnym weekendem, żeby tylko pogoda była w miarę sensowna! Może znów polana na Głębokim - parę mies. temu było fajnie - patrz jedna z fotek...
Pewnie czemu nie, ja bede :)
jesli cos grubszego robic to trzeba by odzielny temat zapodac i consjmniej dwa tygodnie wczesniej dac info co by troszku ludzi nazbierac :)