...dobra ludziki kochane...wyszedlem ze szpitala...proponuje zrobic maly spocik w niedziele w tym samym miejscu o tej samej porze w celu odbioru ramek...a jak bedzie pogoda to zawsze na grilla mozna skoczyc...
Printable View
...dobra ludziki kochane...wyszedlem ze szpitala...proponuje zrobic maly spocik w niedziele w tym samym miejscu o tej samej porze w celu odbioru ramek...a jak bedzie pogoda to zawsze na grilla mozna skoczyc...
why not :)
Ja juz otrzymałem :)
...nie mozna sie chwalic - ale skoro tak bardzo chcesz sie chwalic to powiem, ze ja dostalem ramki jako pierwszy i u siebie mam jeszcze 20 szt (10 kompletow)...i co Ty na to ;) ....
spocik czyli dokładnie gdzie bo mnie nie było ostatnio - na Piłsudskiego pod Realem?
...dokladnie tak...15 lipca o godzinie 13 na parkingu reala na pilsudskiego...
Cytat:
Napisał Yoopi
Trzeba je jakoś ładnie ułożyć przed odbiorem i walnąć jakąś wyje.... fote :mrgreen:
Więc spotykamy się w tą (tę) niedzielę super.
Można skoczyć na gokardy, bo podobno otworzyli pod tesco bałuty :wink:
...po co az na Baluty :?: ...SPOT jest na Widzewie a na parkingu Tesco tez sa gokarty (mowa o widzewskim Tesco)...a i Brzoza - prosba - jesli jakies info wpisujemy co do spota to poprosilbym z racji poinformowania reszty o pisanie w temacie nt. spota...kurcze, zreszta nie ja tu jestem od porzadkow ;p ...
Ale nikogo od porządków nie ma, więc trza jakoś zarządzać :mrgreen:Cytat:
Napisał Yoopi
kurcza fran , impreze miałem i sumienie mi nie pozwoliło prowadzić .....