hmm ja moge ci pomoc, w koncu razem mamy 36 lat haha :D
Printable View
hmm ja moge ci pomoc, w koncu razem mamy 36 lat haha :D
a czego sie spodziewasz? Ze jakis sponsor potraktuje cie powaznie? Zejdz na ziemie mlodziezy droga....
Cokolwiek chcecie organizowac, zacznijcie od kombinowania noclegow. Przy czym pamietajcie, ze warunki musza byc niemal *** za cene 25 zl/doba, a i tak ktos bedzie niezadowolony i powie ze za drogo. Jak juz macie hotel z wplacona zaliczka, dopiero mozna ciagnac cos dalej.... Obawiam sie tez, ze bedzie error z miejscem do pojezdzenia.... bo teksty o Dellu czy autostradzie traktujemy jako zart, prawda? Mam nadzieje....
I taka mala wskazowka> Sulejow. Sa osrodki (tanie!), w Piotrkowie mozna wypozyczyc lotnisko.
Powodzenia.
W Bełchatowie też jest kilka ośrodków z domkami (umiejscowionymi w lesie) i wodą. Do Piotrkowa nie jest jakoś bardzo daleko też, co do atrakcji w samym jednak Bełchatowie wypowiedzieć się nie mogę.
Jak coś to przypominam, że jest możliwość wstawienia reklamy na stronę. Tutaj ze wszystkim da się dogadać. piotriix pewnego razu załatwił nocleg w nowiutkich domkach kempingowych za darmo na 1 noc dla ponad 15 osób.
W poprzednich latach cena od osoby za zlot kształtowała się na poziomie 200 zł za 2 przespane noce w zwykłych domkach kempingowych. Jednak z tego co wiem to nie wszystkim poziom takiego noclegu odpowiadał.
Fili, nawet jak zalatwisz spanie w hiltonie po 10 zlotych doba, i tak ktos ci bedzie trul i dupe obrobi... wiec przygotujcie sie duchowo :)
Eeee tam. Ważne, żeby nie śmierdziało i było w miarę estetycznie. Wiadomo, że zlot to nie wycieczka do Monako i na zlot ludzie jeżdżą po to by spotkać się z posiadaczami i miłośnikami Alfa Romeo (chociaż nie zawsze).
Najlepiej by było jakby organizatorzy przewidzieli również wariant uczestnictwa w zlocie bez noclegu - tak, żeby nie było obowiązku spać tam gdzie inni, przecież zlot to nie libacja, żeby uczestnicy musieli spać w pobliżu "ogniska". Wtedy nikt nie powinien mieć pretensji, że musi płacić tak dużo za nocleg lub, że warunki odbiegają od jego upodobań.
A ten zlot to gdzie bedzie ?
Atrakcje przede wszystkim, dopiero na drugim miejscu powinna być jakość spania ;)