nr. 5 choc nr 3 jest tez bardzo fajny ale brakuje mi malej flagi włoskiej a w nr.5 w/w flage (tzn. kolorystyke) znalazlem
Pozdrawiam
Printable View
nr. 5 choc nr 3 jest tez bardzo fajny ale brakuje mi malej flagi włoskiej a w nr.5 w/w flage (tzn. kolorystyke) znalazlem
Pozdrawiam
Wszystkie projekty są dobre jednak już teraz widać, że walka rozegra się między 3 i 5. Ja wybrałem mniejsze zło ;) czyli 5. 3 mimo klasycznej alfy nie podoba mi się głównie ze względu na kolorystykę. 5 była by fajniejsza gdyby dać tam inny model klasyczny np. GTA 1600, Giulia GT, GTV6, Spider, ect. Myślę, ze zawsze można to jeszcze zmienić :).
Na 5 oddaje swój jedyny głos:D
wsztrzymuje sie od głosu!!!
IDEAŁEM wg mnie była by propozycja 5 ale z jakąś klasyczną Alfą -33 stradale ; Junior; Montreal; P2; GTV6; TZ2 ; F1.....
tak jak wcześniej ktoś wspomniał 8c jest wszędzie pełno! a bez sensu dawac jakiś nowy model z którym nie wszyscy się utożsamiają! chyba że była by to np rasowa 155 w stylu DTM
[ i chyba juz widac ze ludzie wahaja sie miedzy stylem propozycji <5> a klasyczna Alfą w propozycji <3>!!!!!!!!!!!]
pozdrawiam!
Dla mnie 5. Nie wiem czy ktoś zauważył - w 3 jest literówka "Oglnopolski" zamiast "Ogólnopolski", pozdrawiam kolegów po fachu (grafików) i życzę jak najmniej literówek :)
błędy poprawić , przy ocenie nie ma co się na takim błędzie skupiać
robi się gorąco - 3 i 5 - czyli tak jak przewidywałem ;)
Coś czuję, że będzie walka do samego końca :)
Autor prac 1, 2, 3 pewnie poprawi to ó, jeśli już będziemy to wrzucać na forum :)
SZ to wedlug mnie jedno z niewielu motoryzacyjnych cudow swiata!!!obok Alfetty GTV6 i Maserati Quatroporte 4...oczywiscie moim skromnym zdaniem...GLOSUJE NA 3!!!
3 głosy różnicy... ciekawe kiedy piłka setowa ;)