To w życiu sie nie opłaca, ja za EBC za przod i tyl nawiercane i klocki ferrodo dałem za komplet na dwie osie 1500złCytat:
Napisał 75andrew155
Printable View
To w życiu sie nie opłaca, ja za EBC za przod i tyl nawiercane i klocki ferrodo dałem za komplet na dwie osie 1500złCytat:
Napisał 75andrew155
BobeR_Gda, o tylnym komplecie nie pisałem bo te kosztuja ze 350 zł a z czym te tarcze EBC są lepsze od Textara ? i po co na tyle tarcze nawiercane ? :shock: żeby zmnieiszyć ciężar ? :mrgreen: Na temat klocków ferrodo są różne opinie
Wczesniej jak podałem EBC to były za drogie, komplet 1500zł na przod i tył, Ty podałeś komplet na przód za 1000zł dlatego piszę że się to nie opłaca... Tarcze EBC i klocki są jednymi z najlepszych na świecie oczywiście z tych przystępnych cenowo, dlatego o nich wspomniałem
Sprawdziłem tyły w texterze i są dość drogie komplet nie 350 a 600 zł i wcale nie uważam że EBC są lepsze od Textara . czyli cały komplet na auto wynosi 1600 zł jak ktoś ma układy z mechanikiem to kupi za 1200 całość
PLUS klocki na tył i wychodzi 1800zł...Cytat:
Napisał 75andrew155
Ale nie będę się kłócił bo nie ma sensu... Dla mnie Textar nie ma sensu, lepiej EBC + Green lub Red klocki...
Pozdro 600
Napisałem cały komplet tyłi przód razem z klockami bez rabatów i upustów wychodzi 1600 zł dla mnie ma to sens bo ja kupiłbym z rabatem za 1200 złCytat:
Napisał BobeR_Gda
Ale zwroccie uwage na roznice pomiedzy autodelta GTA a zwykla... 5.6 s szybciej, napewno nie jest to zasluga tylko zwiekszonej mocy, lecz zastosowania przedniego dyferencjalu.
to chyba nie ten temat :|?: , trzeba wczesniej chodzić spać :DDDCytat:
Napisał Daniel156SW
Ty ja na matematyce znam się bardzo dobrze a w tym poście który zmieniłeś była mowa jeszcze o klockach Textara za jakieś 200 z groszem i po dodaniu byłoby 1800, ale skończmy gadkę na ten temat bo widzę że Ty musisz mieć zawsze racje...Cytat:
Napisał 75andrew155
Temat dotyczył tego co polecamy, ja polecam to co wcześniej napisałem...
Co ja tam zmieniłem :shock: :?: jest w poście wyrażnie napisane tarcze przód plus klocki o tyłach nie pisałem , dopiero w następnym napisałem 350 a póżniej napisałem że jednak 600 za komplet razem z klockami ;czytaj dokładnie bo mam wrażenie że wcale nie czytasz tylko sobie coś wymyślasz jeśli coś zminiłem to błąd ortograficzny a nie ceny. :evil: Wcale nie twirdzę że ja mam rację też polecam to co uważam za najlepsze w tym przedziale cenowym , odnoszę wrażenie że Ty chcesz mieć rację przekręcając moje posty, :>>> ma człowiek do wyboru dwie opcje a znając życie wybierze trzecią :wink:Cytat:
Napisał BobeR_Gda